Cele mai puternice nootrope care va pot potenta concentrarea in timpul studiului pentru examene !

Esti in cautarea unor nootrope care sa te ajute la cresterea concentratiei mentale in timpul studiului pentru examene ? Cu acest flux de distragere a atentiei cu care ne confruntam in fiecare zi, capacitatea de concentrare asupra sarcinilor solicitante este de cele mai multe ori  imposibila ! Nu ar fi grozav daca ar exista o pilula magica cu ajutorul careia sa ne golim mintea de gandurile care ne distrag  ? Ai putea fi mai eficient daca ti-ai imbunatati motivatia, capacitatea de atentie si sanatatea mentala ? Nu ai dori o pastila care sa iti mareasca puterea de concentrare intr-un timp foarte scurt si fara efecte secundare negative ? Afla ca acum exista !!!

In ultimii ani, intelegerea modului de functionare a chimiei creierului a crescut vertiginos.Drept urmare, o nouă clasă de suplimente orientat spre intensificarea capacitatii cognitive au aparut pe piaţă,cu promisiunea de a spori concentrarea si cresterea starii de spirit . Să aruncăm o privire la cum funcţionează aceste medicamente pentru concentrare şi sa vedem care sunt potrivite pentru nevoile şi obiectivele voastre. Vom verifica, de asemenea, posibilele efecte adverse, aspectele legale legate de achizitionarea lor şi eficacitatea suplimentelor pe bază de plante.

noopept-alpha-gpc pret nootropice romania

Cum functioneaza aceste nootropice ?
In general suplimentele pentru concentrare actioneaza prin interactiunea cu organismul chimic al creierului pentru a produce efecte excitatoare sau inhibitoare ! Sistemul de comunicatie in interiorul creierul se manifesta prin transmiterea de semnale cu ,,mesageri,, chimici. Această comunicare are loc peste căile sinaptice, între neuroni. Substantele neurochimice ca dopamina, serotonina, epinefrina, şi noradrenalină pot trimite semnale care declanşeaza starea de spirit şi de raspuns la starea de stres, precum şi crearea unei senzaţii de concentrare şi energie. Alte substanţe chimice, cum ar fi acetilcolina şi glutamatul, faciliteaza raţionamentul şi formarea memoriei. Măsura în care această comunicare este capabila de a se intampla rapid si eficient determină capacitatea noastră de a ne concentra. Deci, consumam nootropicele de concentrare pentru a produce, a sprijini, sau inhiba aceste substanţe chimice, precum şi pentru a hrăni ţesuturile prin care acestea actioneaza.

5 htp

Efectele secundare si riscuri.
S-au inregistrat efecte secundare ale consumului nootropelor de concentrare ? Cu peste o sută de suplimente nootrope cunoscute, care au cel puţin un rol în concentrarea mentala, este imposibil să generalizam pentru fiecare caz. Cu toate acestea, natura de bază a nootropelor de concentrare este de a echilibra şi de a facilita mecanismele chimice normale ce sunt deja în vigoare în creier. Drept urmare, nu au fost raportate efecte adverse semnificative,pentru cea mai mare parte a suplimentelor nootropice. Acest lucru le plasează în contrast evident cu tipicele „droguri pentru concentrare” ca Adderall sau Ritalin ce pot provoca o serie de probleme de sănătate pe termen lung. Desigur ca sensibilitatea individuala şi toleranţa poate crea mici efecte secundare cum ar fi deranjul la stomac sau întreruperea ciclurile de somn. Dar, în general, suplimentele de concentrare corecteaza dezechilibrele din chimia creierului,si nu creeaza altele. Este de la sine inteles ca atunci cand vreti sa incercati un supliment nou , sa studiati cu atentie mentiunile de pe siteul producatorului si sa consultati un specialist.

cumpara-fenibut-phenibut

Nootrope de concentrare pe baza de prescriptie
Unele medicamente inteligente sintetice care au manifestat suficiente efecte negative au intrat sub supravegherea institutiilor competente. În aceste cazuri, produsele farmaceutice care sunt considerate ca substanțe reglementate trebuie să fie prescrise de medic. Acestea includ stimulenti puternici şi amfetamine ca Ritalin şi Adderall. Droguri ca acestea sunt prescrise de obicei persoanelor cu tulburări cronice de atentie ca ADHD, funcţionand prin îmbogăţire nivelurilor de dopamina pentru a crea o senzaţie de hiper-atentie. Efectele dureaza atat timp cat iei medicamentul şi adesea sunt urmate de prabusiri severe ale psihicului şi dezechilibre hormonale. Alternativa nootropica pentru tratarea ADHD-ului, precum Piracetam, generează o stare psihică foarte concentrat şi naturala de energie, fără niveluri nocive ale hormonilor. O altă formă de medicamente pe baza de prescriptie sunt aparent utilizate pentru ameliorarea stresului si a anxietatii. Aceste medicamente anxiolitice pot stimula indirect puterea de concentrare. În timp ce medicamentele anti-anxietate cum ar fi Xanax sunt imposibil de cumparat fără prescripţie medicală, nootropicele legale ca Phenibut şi L-Theanine produc multe dintre efectele lor. Capacitatea de atentie poate fi îmbunătăţită prin eliminarea gândurile anxioase.

Au efect medicamentele pe baza de plante,de concentrare mentala?
Suplimentele pe bază de plante ca Ginkgo Biloba sunt folosite de cateva mii de ani pentru imbunatatirea functiei cognitive. Remediile pe baza de plante ca Skullcap,Musetel, Gotu Kola, şi multe altele au fost fost demonstrate ca avand efecte de sporire a capacitatii de concentrare la copii si adulti.Daca aceste plante pot fi utilizate în mod eficient pe termen lung, sau pentru a trata dezechilibre psihice severe, este încă în dezbatere. Utilizarea acestor plante a avut o valoare de pionierat care a condus la dezvoltarea sofisticatilor amelioratori de atentie ca Piracetam şi alfa GPC. Acum se pot obtine beneficii mult mai mari utilizand nootropicele moderne !

alpha gpc romania

1 COMENTARIU

  1. Buna. As vrea sa incerc si eu nootropice,dar inca nu am gasit ceva sa-mi starneasca curiozitatea in mod deosebit. Imi puteti recomanda ceva foarte puternic(ex consumatoare de hard stuff), usor de comandat/cumparat,util pentru a ma tine treaza si cu mintea foarte activa?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.