Ce este Coluracetam? Efecte, doze recomandate si de unde poate fi cumparat .

Coluracetam ar putea fi urmatorul nootropic care sa domine piata de suplimente pentru creier in urmatorii ani. La fel ca multe alte nootropice, Coluracetam este un compus derivat din Racetam Piracetam.Acesta a fost inventat în Japonia și înmatriculat pentru prima dată în 2005 de către Mitsubishi Tanabe farmaceutice Corporation. Brevetul a fost transferat la o alta societate, BrainCells Inc, care, au fost responsabili cu efectuarea testelor. In timpul anului 2010, testele de faza a 2-a au fost finalizate, iar compania a indicat ca Coluracetam este un tratament pentru tulburare depresiva majora (MDD) si probleme de anxietate generale. In timp ce comunitatea medicala a exprimat o multime de interes in aceasta substanta cognitiva, utilizatorii de nootropice sunt interesati sa vada cum cum functioneaza pentru ei acest supliment.

Coluracetam are o multime de caracteristici comune cu alte Racetams, dar există de asemenea, unele deosebiri importante. Se crede ca acesta functioneaza prin cresterea absorbtiei de colina in neuroni, chiar daca acestia sunt deja deteriorati. Unele dovezi sugereaza ca nootropicul Coluracetam, este eficient in special in zone ale creierului care sunt implicate in procesarea vizuala.

coluracetam nootropice romania cumparaIn viitor, am putea vedea Coluracetam adoptat de mai multi medici pentru prevenirea si tratarea leziunilor nervoase retiniene si optice. Numele provine de la faptul ca acesta are un efect vizibil asupra imbunatatirii vederii, facand culoriile si formele mai vii. În timp ce distribuția sa este încă limitată în acest moment, există mii de americani care au experimentat cu acest nootropic și văzut rezultate pozitive. Care sunt beneficiile, cum functioneaza si care este cea mai buna doza de luat pentru a evita efectele secundare nedorite ?

Studiile de faza 2A au arătat, de asemenea, ca acest supliment poate fi eficace in tratarea persoanelor care suferă de MDD, împreună cu tulburare de anxietate generală. Aceste efecte pozitive au fost prezentate la pacienții care nu au avut rezultate pozitive cu alte antidepresive in trecut.O treime dintre participanți au văzut îmbunătățiri semnificative luand Coluracetam, utilizat pentru a evalua nivelul depresiei. Mulți utilizatori, de asemenea, spun că acest supliment reduce nivelul stresului si anxietatii promovând în același timp sentimentul de pace și mulțumire profundă.

Cum functioneaza
Principalul mod in care actioneaza Coluraceta este ca amplifica absorbtia de colina. Asta înseamnă că de fapt, imbunatateste nivelul și eficiența utilizării colinei în organism și creier. Acest proces de utilizare este esential pentru sinteza unui neurotransmițător puternic în creier numita Acetilcolina.Acest produs chimic este gandit sa joace un rol crucial în formarea memoriei, capacitatea de învățare, și un număr de procese cognitive suplimentare.

noopept

Dozaj
Datorita faptului ca acest supliment este relativ nou, nu exista inca o doza recomandata medical pentru Coluracetam. Cu toate acestea, cele mai multe studii indică faptul că o doză de aproximativ 200 mg pe zi ar fi de ajutor pentru o persoana in medie. Bineinteles doza variaza in functie de motivul pentru care luati acest supliment. Pentru cei care sufera de tulburare depresiva majora, doza de 100 mg de trei ori pe zi s-a dovedit a fi eficienta.
Aceiasi doza ar fi buna si pentru cei cu tulburare de anxietate generala.
Dacă aveți deja o cantitate substanțială de experiență cu unele dintre cele mai puternice racetams, ați putea descoperi că începând cu 200 mg pe zi, este perfect adecvată. Cu toate acestea, în cazul în care nu aveți la fel de multa experiență cu aceste supliment puteți găsi că, începând cu 20 mg vă va da efecte pozitive. Puteți crește apoi doza în timp după dezvoltarea unei familiaritati cu acest supliment.

coluracetam cumpara romania pret

Efecte secundare și toxicitate:
Încă o dată, ca urmare a istoriei de cercetare limitata la Coluracetam nu există multe informații disponibile cu privire la nivelurile de toxicitate ale acestui supliment. Cu toate acestea, s-ar părea că este relativ sigur, având în vedere metodele de acțiune și structură similară cu alte suplimente Racetam. BrainCells a indicat că nu au observat niciun efect secundar negativ, atunci când subiecții au utilizat doze de până la 80 mg de trei ori pe zi. Dacă vom folosi alte racetams ca ghidul nostru, cel mai frecvent efect secundar este posibil să întâmpinați este dureri de cap. Acestea pot fi contracarate prin combinarea acestui supliment cu Alpha GPC, Centrophenoxine sau CDP colina care va reduce apariția de dureri de cap în cele mai multe persoane.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.