Cele mai bune nootropice si medicamente inteligente in 2020

Cele mai bune nootropice si medicamente inteligente in 2020

Esti curios unde ai putea gasi cele mai bune nootropice si medicamente inteligente de pe planeta?

Atunci te afli la locul potrivit. In acest ghid amanuntit, o sa va dezvalui cele mai bune medicamente inteligente pentru oricine in 2020.

Fie ca vreti sa va imbunatatiti cognitia, memoria si productivitatea, sau vreti sa combateti anxietatea sau/si depresia, veti gasi mai jos exact ceea ce aveti nevoie pentru a obtine rezultatele dorite.

Recent, nootropicele si medicamentele inteligente au devenit foarte cunoscute. Toata lumea vorbeste despre „biohacking” si despre cum sa iti imbunatatesti viata prin a lua o pilula.

Este aproape imposibil sa gasesti un antreprenor, CEO, student sau un fondator care sa nu fi testat unul dintre compusii care imbunatatesc performantele mentale.

Totusi, exista o mica problema ce apare aici…

Oamenii de rand nu au nicio idee cum sa faca selectia intre nootropicul si medicamentul inteligent care chiar functioneaza pentru ei si cele care sunt doar o pierdere de bani.

Mai mult, exista multe persoane care nu stiu sa foloseasca nootropicele asa cum ar trebui.

Din fericire, astazi o sa va explic tot ceea ce voiati sa stiti despre nootropice in 2020.

P.S.: nu sunt doctor, iar acesta nu este un sfat medical. Niciodata sa nu luati medicamente, farmaceutice sau suplimente fara a consulta medicul. Acest articol este strict pentru informare.

Ce sunt Nootropicele

Inainte de a discuta despre cele mai bune nootropice pe care le puteti cumpara in 2020, trebuie sa discutam despre ce sunt acestea si de ce au devenit populare.

Nootropicele si/sau medicamentele inteligente sunt de fapt pilule sau pudre folosite pentru a imbunatati cognitia pentru o surta perioada de timp. Imi place sa le numesc „steroizii mintii”.

O definitie mult mai tehnica ar fi:
Nootropicele, cunoscute si drept medicamente sau compusi ce imbunatatesc cognitia, sunt suplimente sau alte substance care sporesc functiile cognitive, in special functiicle executive, memoria, creativitatea si motivatia .

Poate ar putea suna putin prea tehnic pentru unele persoane, dar prefer sa vorbesc despre nootropice in termeni comuni, intelesi de toata lumea. In general, cand ne gandim de ce oamenii iau medicamente inteligente, este pentru ca vor sa beneficieze de imbunataririle cognitiei pe care acesti compusi le ofera, cum ar fi:

  • Putere de concentrare crescuta intre 5-15+ ore
  • Imbunatatirea memoriei
  • Cresterea motivatiei
  • Imbunatatirea starii de spirit si a pozitivitatii
  • Reducerea oboselii
  • Imbunatatirea creativitatii
  • Productivitate crescuta

Iar asta e doar inceputul! Sunt mult mai multe beneficii atunci cand folositi nootropicele pentru a imbunatati performantele mentale.

In esenta, nootropicele se folosesc atunci cand doriti sa sporiti „inteligenta” pentru o perioada scurta de timp. Acestea va fac mai productivi si va permit sa ganditi cu o claritate rar intalnita in „viata de zi cu zi”.

In mod obisnuit, oamenii care iau medicamente inteligente sunt studenti care vor note mai bune sau oameni care lucreaza in anumite domenii si vor sa faca mai multi bani in diferite forme.

Cum alegi cel mai bun nootropic pentru tine…

In timp ce multe dintre nootropicele prezentate mai jos ofera beneficii similare, multe diferente exista, spre exemplu, intre Modafinil si Alpha Brain.

Oh, si multi utilizatori iau Phenibut in defavoarea Mind Lab Pro din diverse motive.

Prin urmare, este imoportant sa stiti care sunt asteptarile si obiectivele dumneavoastra inainte de a cumpara sau utiliza orice nootropic din lista de mai jos.

Mai jos aveti o lista cu nootropicele mele favorite :

Doza ideala de Modafinil

Mind Lab PRO, cel mai puternic supliment nootropic pentru memorie si capacitate de concentrare

 

Poate sunteti in cautarea unui compus ce imbunatateste cognitia foarte ieftin. Poate doriti cel mai puternic nootropic existent pe piata. Sau poate doriti sa scapati de anxietate si sa va imbunatatiti viata sociala.

Indiferent de motiv…

Aici gasiti cele mai bune nootropice si medicamente inteligente.

De ajuns cu palavrageala. Haideti sa trecem direct la subiect. Cum gasesti cel mai bun nootropic in 2020 care te ajuta sa iti indeplinesti telurile.

In opinia mea, acestea sunt…

Topul nootropicelor in 2020

Modafinil / Modalert
Este un motiv pentru care am pus pe primul loc Modafinil-ul (cunoscut ca Modalert in forma cea mai potenta).

De ce?

Pentru ca este probabil cel mai puternic drog destept de pe piata. Pentru orice student, CEO sau antreprenor care doreste cu ardoare sa isi atinga scopurile – solutia este Modafinil.

Modafinil-ul ofera imbunatatirea performantelor cognitive precum Adderall, dar fara efectele negative ale Adderall-ului.

Desi Modafinil este procurat doar pe baza de prescriptie medicala in unele tari, in general, este foarte usor de dobandit. Il puteti comanda online!

Multi oameni considera Modafinil-ul drept cel mai popular medicament inteligent din zilele noastre. Acest fapt se datoreaza beneficiilor pe care acesta le ofera

  • 12-15+ ore de concentrare continua
  • Imbunatatire cognitiva
  • Stare de spirit imbunatatita
  • Memorie si atentie imbunatatita
  • Nivel de energie crescut

Daca sunteti in cautare de cel mai puternic nootropic din lume, acesta este singurul drog destept de care aveti nevoie. Il recomand cu toata increderea!

Prin administrarea a 200mg de Modafinil dimineata, in mai putin de o ora veti observa o putere de concentrare mare si cognitie imbunatatita pe tot parcursul zilei.

Mind Lab Pro

Daca sunteti in cautarea unui nootropic 100% legal, care se poate procura fara prescriptie medicala, atunci as incepe cu Mind Lab Pro,

Acest compus este la fel de potent si de puternic precum orice alt produs pe care il puteti procura fara prescriptie medicala. Exista foarte putine nootropice naturale ale caror efecte de abia se apropie de cele ale Mind Lab Pro.

Am fost surprins de imbunatatirea cognitiva pe care am experimentat-o atunci cand am luat acest produs. Mai mult, este legal oriunde in lume.

Atunci cand iau Mind Lab Pro, de obicei mi se imbunatateste cognitia si ma pot concentra pe ceea ce fac pentru 6-8+ ore, fara pauza. Mintea mea este extrem de imbunatatita atunci cand iau aceste medicament inteligent.

Cu acest nootropic, veti experimenta cognitie si atentie sporite. Acesta se datoreaza celor 11 ingrediente din Mind Lab Pro care ofera beneficii precum:

  • Imbunatatirea memoriei si a atentiei
  • Cresterea motivatiei
  • Imbunatatirea starii de spirit
  • Cresterea nivelului de energie
  • Putere de concentrare mare
  • Beneficii extra neuroprotective

Totusi, exista un motiv in plus sa iti placa Mind Lab Pro. Acest beneficiu este sporirea creativitatii.

Mind Lab Pro ofera beneficiile nootropicelelor traditionale si mai mult, creste creativitatea si va poate ajuta atunci cand aveti nevoie de noi proiecte sau idei.

Mind Lab Pro este cu siguranta recomandat!

Performance Lab Mind + Stim

Acest „pachet” de nootropice este ceva ce am testat recent…

Iar rezultatele au fost extraordinare!

Performance Lab Mind + Performance Lab Stim este un excelent pachet de nootropice deoarece:

Performance Lab Mind este modern, totusi este conceput sa poata fi administrat in fiecare zi. Produsul contine doar patru ingrediente – oferind un produs simplu dar potent.

Acest medicament inteligent care nu contine cafeina este compus din:

  • Citicolina, 250 mg
  • Fosfatidilserina, 100 mg
  • L-Tirosina, 150 mg
  • Extract de scoarta de pin maritim, 75 mg

Cu acest compus m-am putut bucura de 5-7+ ore de concentrare si stare de spirit imbunatatita. Este un nootropic excelent in sine. Totusi, efectele adevarate vin atunci cand este combinat cu:

Performance Lab Stim

Stim este un produs simplu. „Stim” vine de la stimulent, deci acest nootropic contine cafeina.

Performance Lab Stim contine:

  • Cafeina naturala, 50 mg
  • L-Teanina, 100 mg
  • L-Tirozina, 250 mg

Din nou, acesta este un produs simplu conceput sa dea cele mai bune beneficii din cafeina in fiecare zi.

Totusi, magia se intampla atunci cand combinati Mind cu Stim. Acesti compusi lucreaza impreuna pentru a oferi beneficiile extraordinare. Va veti simti energici si cu o cognitie sporita.

Daca sunteti in cautarea unui pachet de nootropice care se poate administra in fiecare zi, acesta este cea mai sanatoasa optiune care ofera si beneficii.

 

Adrafinil

Chiar daca Mind Lab Pro este favoritul atunci cand vine vorba de nootropice care se pot obtine fara prescriptie medicala, nu exista nicio indoiala ca Adrafinil poate oferi aceleasi beneficii!

Mai mult, Adrafinil este un nootropic ieftin.

Acest nootropic poate fi procurat fara prescriptie medicala; totusi, nu se poate gasi la un magazin local de suplimente. Va fi nevoie sa il comandati online.

Lucrul interesant despre Adrafinil? Acest nootropic ofera efecte similare cu cele ale Modafinilului deoarece, in corp, Adrafinil este convertit in Modafinil.

Chiar daca efectele acestui produs sunt impresionante, ele nu sunt la fel de puternice ca cele ale Modafinil-ului. Eu numesc Adrafinil-ul ca fiind un Modafinil mai slab. O sa experimentati intre 6-9+ ore de cognitie si memorie imbunatatite.

Singura diferenta este ca nu este la fel de potent precum Modafinil-ul deoarece acest produs este convertit in Modafinil, iar cateva dintre efecte vor fi pierdute in timpul conversiei.

Totusi…

Acest nootropic functioneaza foarte bine la un cost extrem de mic.

Phenibut

Daca sunteti in cautarea unui nootropic absolut ideal pentru situatii sociale, atunci l-ati gasit! Phenibut este ceea ce aveti nevoie pentru cauza dumneavoastra.

Dezvoltat de chimistii rusi, Phenibut-ul este un tip diferit de nootropic. Acesta nu a fost creat neaparat pentru a oferi putere de concentrare si mai multa productivitate. Phenibut este de fapt un nootropic anti-anxietate care va permite sa va relaxati in situatii sociale.

Ceea ce inseamna ca va ajuta de asemenea sa fiti relaxati in situatii sociale importante, spre exemplu, intalniri de afaceri sau vanzari.

Atunci cand luati acest nootropic, veti beneficia de:

  • Anxietate redusa
  • Stare de spirit imbunatatita
  • Abilitate de relaxare, dar in acelasi timp sunteti in alerta
  • Abilitatea de a gandi si procesarea informatiilor imbunatatita
  • Abilitatea de a dormi in timpul noptii

Va veti simti extrem de energizat la inceput, dar odata ce mergeti la somn, veti fi capabili sa dormiti fara nicio problema.

Multe persoane care sufera de PTSD iau Phenibut.

Dar aici este modul meu preferat de a lua acest nootropic

  • Atunci cand merg la o intalnire cu o fata draguta si sunt emotionat si nu stiu ce sa spun… Phenibut ma ajuta.
  • Atunci cand am probleme cu incheierea unei vanzari si sunt atat de stresat de seful meu care pune presiune pe mine… Phenibut ma ajuta.
  • Atunci cand trebuie sa impresionez la o intalnire de afaceri la care am lucrat luni de zile si pentru care am o stare de anxietate extrem de mare… Phenibut ma ajuta.
  • Atunci cand vreau sa merg la o petrecere, dar nu vreau sa beau o gramada de alcool, ca apoi sa fiu mahmur… Phenibut ma ajuta.

Phenibut-ul nu ar trebui sa inlocuiasca niciun alt nootropic de pe lista. Utilizam Phenibut cu alte scopuri.

Dar nu exista nicio indoiala ca este cel mai bun nootropic social de pe planeta!

Cafeaua neagra

Cel mai original „drog inteligent” de pe planeta este cafeaua. Toti am incercat-o! Multi dintre noi o iubim. Cafeina este extraordinara. Nu voi intra in amanunte in ceea ce priveste beneficiile cafelei, dar a fost demonstrat stiitific ca imbunatateste mintea.

Daca doriti un pic de imbunatatire cognitiva, beti o ceasca sau trei de cafea in plus astazi.

Hai s-o facem mai simpla!

Cafeaua este un nootropic, iar dumneavoastra stiti deja asta. Este ea cel mai puternic nootropic de pe aceasta lista? Nu! Totusi, este mai usor de procurat decat orice altceva, deoarece se poate gasi oriunde.

Chiar daca o singura ceasca de cafea nu este suficienta sa isi faca treaba, vestea buna este ca o poti combina cu aproape orice nootropic de pe planeta pentru efecte imbunatatite.

Personal, consider ca aceasta este un nootropic absolut incredibil.

Guma cu nicotina

In timp ce cu siguranta nu recomand sa fumati tigari pentru a va imbunatatiti cognitia, nu exista nicio indoiala ca nicotina este un nootropic sau drog destept potent.

Mestecand guma cu nicotina poate oferi beneficii cognitive unice precum:

  • Atentie si putere de concentrare sporite
  • Memorie imbunatatita
  • Putere de munca crescuta
  • Functii ale memoriei episodice crescute

A fost dovedit ca nicotina imbunatateste cognitia. Este un motiv pentru care vedeti in filme jurnalisti de ziare stingand tigari inainte de a trece la actiune. Nicotina din tigari le face munca mai usoara.

Totusi, in zilele noastre nu trebuie sa fumam nimic pentru a beneficia de efectele nicotinei. Mai simplu, putem folosi guma cu nicotina – evitand toate riscurile la care ne supunem fumand tigari.

In general, mestec guma cu nicotina in zile cand beau foarte putin cafea – nu si atunci cand iau ceva precum Modafinil sau Mind Lab Pro. Ar fi prea mult.

Oh, si nu mestecati mai mult de 2mg pe zi – altfel va veti simti ametit.

Alpha Brain

Alpha Brain nu este iubit de toata lumea. Multi spun ca este supraestimat. Altii spun ca nu functioneaza.

Alpha Brain functioneaza. Si functioneaza chiar bine daca doriti sa va imbunatatiti abilitatea de gandire pentru 3-6+ ore in timpul unei zile de munca.

Este la fel de puternic precum Mindlab? Desigur ca nu. Sau macar la fel de puternic precum Mind Lab Pro? Nici macar pe aproape.

Dar vezi observa putere de concentrare marita, energie si productivitate crescuta. Alpha Brain chiar functioneaza! Este unul dintre cele mai bune nootropice pentru incepatori in 2020.

Mai mult, acest nootropic are foarte putine efecte secundare – ceva ce reprezinta un mare avantaj. Asta inseamna ca il puteti lua dimineata, va faceti treaba iar apoi va puteti bucura de restul zilei fara nicio problema.

 

 

 

Sunt nootropicele sigure?

Acum ca am discutat tot ce trebuie sa stiti despre nootropice , haideti sa ne mai uitam la un lucru…

Sunt nootropicele sigure?

Multi oameni se intreaba daca acestea sunt sigure si ce efecte negative au aceste medicamente inteligente, ceea ce e de inteles. Si eu am fost ingrijorat de potentialele efecte adverse ale nootropicelor inainte de a incepe sa le folosesc.

Deci uitati cum sta treaba:

Toate produsele din lista de mai sus sunt sigure, nootropice 100%.

Personal am incercat toate produsele din aceasta lista, si mai mult, am recomandat cateva dintre acestea prietenilor si membrilor familiei.

De ce?

Pentru ca stiu ca aceste produse ofera imbunatatirea exceptionala a cognitiei si pentru ca sunt sigure. Medicamente inteligente cu foarte putine sau fara efecte secundare.

Totusi, este important sa retinem ca fiecare persoana este diferita si poate reactiona diferit.

Deci este important sa incepeti cu cantitati mici. Luati doar o jumatate de doza de nootropic daca nu sunteti familiarizat cu acesta pentru a va asigura ca nu exista efecte adverse.

Aceasta ar putea sa minimizeze rarele efectele negative ale nootropicelor.

Totusi, sunt cateva efecte adverse la care trebuie sa fiti atenti:

  • Dureri de cap
  • Probleme cu digestia si diaree
  • Presiune sanguina marita
  • Batai ale inimii rapide
  • Insomnie si probleme cu somnul
  • Vedere incetosata
  • Dependenta

Unele dintre acestea pot suna ingrozitor, dar nu va faceti grija! Majoritatea utilizatorilor de nootropice nu experimenteaza niciun efect advers. Cu siguranta nu vedere incetosat sau dependenta.

Cele mai comune efecte adverse experimentate sunt durerile de cap si problemele cu stomacul. Insa acestea pot fi evitate data ramaneti hidratat atunci cand luati nootropice.

Asigurati-va ca beti suficienta apa atunci cand luati aceste nootropice – nu doar cafea!

Oh, si daca aveti probleme cu durerile de cap atunci cand luati nootropice, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa luati Colina impreuna cu ele.

Cele mai bune nootropice si medicamente inteligente in 2020 | Verdictul?

Au fost o gramada de lucruri despre care am discutat…

Cele mai bune nootropice si medicamente inteligente in 2020. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre cum functioneaza nootropicele si cum ar trebui sa le folositi pentru a va atinge scopul.

Sper ca acest articol v-a ajutat.

Daca aveti intrebari, simtiti-va liberi sa comentati mai jos si o sa fac tot posibilul sa va dau cel mai bun raspuns. Pentru moment, asta e tot ceea ce am sa va impartasesc. Cele mai bune nootropice in 2020 se gasesc in lista de mai sus.

6 COMENTARII

  1. Salut.Dar ce părere ai despre Neuro Optimizer?
    Mi s-a recomandat de către doctorul meu psihiatru pentru concentrare și atenție.
    Eu mai iau și tratament psihotrop și mi-e cam frica sa le combin.Dar doctorul a zis că e foarte bun,văd că nu l-ai inclus in lista ,sunt curios daca ai auzit de el și dacă e un supliment sigur..Mersi!

    • Buna seara, Neuro Optimizer e un supliment ce contine si nootropice de baza dar care nu au efect sesizabile. Este ca si cum ati lua un complex de vitamine.
      Spre deosebire de complexul de nootropice Mind Lab Pro sau de nootropice ca noopept, adrafinil, alpha gpc, modafinil si altele, la care se si observa rezultate.
      Cel mai bine inainte de a incerca vreun nootropic sau supliment cognitiv este sa studiati si sa aflati ce e potrivit pentru dumneavoastra. La noi pe site o sa gasiti informatii pentru peste 100 de suplimente si nootropice menitite sa imbunatateasca capacitatea cognitiva.
      Mult succes in a va atinge scopul dorit.

  2. Buna seara! Voiam sa va întreb…dacă iau Mind Lab Pro,exista vreo problema in ceea ce privește condusul? Sunt asemănătoare cu drogurile?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.