MemoProve N-PEP-12 un nootropic revolutionar

MemoProve este un nou nootropic revoluționar natural de provenienta Ruseasca, care susține memoria în pierderile de memorie. Este dovedit clinic că îmbunătățește memoria, vigilența și concentrarea prin activitatea unui amestec patentat de neuropeptide.

MemoProve conține un amestec patentat de Neuropeptide (lanțuri mici de aminoacizi) care imită creșterea nervilor într-un creier care funcționează bine. Aceste neuropeptide, cunoscute sub numele de N-PEP-12™, contracarează modificările neurodegenerative care apar pe parcursul procesului normal de îmbătrânire, oferind suport de protecție și regenerare neuronilor din creier.

Ingrediente (per capsulă): N-PEP-12™ (Peptone) 90 mg

MemoProve nu conține stimulente, ierburi, drojdie, lactate, coloranți artificiali, zahăr sau conservanți. De asemenea, este ușoară și bine tolerată.

Atenționări: Acest produs este destinat adulților cu vârsta peste 18 ani. Femeile însărcinate și care alăptează sunt sfătuite să se consulte cu medicul înainte de a utiliza acest produs.Acest produs nu este potrivit pentru vegetarieni.

Siguranță și interacțiuni medicamentoase: MemoProve este sigur, eficient și dovedit clinic că îmbunătățește memoria, vigilența și concentrarea. Peptidele conținute în MemoProve se găsesc în majoritatea alimentelor bogate în proteine ​​și sunt în general considerate sigure. MemoProve nu are interacțiuni medicamentoase cunoscute și nu există dovezi ale vreunui efect toxic al N-PEP-12™ în studiile clinice. De la introducerea sa, peste 12 milioane de doze de N-PEP-12™ au fost luate de consumatori fără nicio problemă.

La ce vă puteți aștepta de la Memoprove ?

S-a demonstrat clinic că MemoProve combate problemele ușoare de memorie. Potrivit fostului șef de psihofarmacologie geriatrică la Institutul Național pentru Sănătate Mintală, MemoProve™ este primul produs, în opinia sa, care ameliorează simptomele problemelor ușoare de memorie legate de vârstă.

În cercetările clinice publicate, subiecții studiului au experimentat următoarele îmbunătățiri în doar 30 de zile:

• Memoria pe termen scurt îmbunătățită (15% sau mai mult la testele standard de memorie)
• Capacitate crescută de concentrare
• O stare mai mare de vigilență
• Capacitate îmbunătățită de a reține informații noi
• Încredere în memorie
• Imbunatatirea claritatii mentale

Cine poate beneficia de MemoProve?

• Toți adulții cu probleme ușoare de memorie
• Persoane stresate, suprasolicitate și lipsite de somn
• Oricine caută să-și îmbunătățească funcția cognitivă generală

Cum functioneazã?

Nootropicul MemoProve conține un amestec patentat de neuropeptide (lanțuri mici de aminoacizi) care imită creșterea nervilor într-un creier care funcționează bine. Aceste neuropeptide, cunoscute sub numele de N-PEP-12™, contracarează modificările neurodegenerative care apar pe parcursul procesului normal de îmbătrânire, oferind suport de protecție și regenerare neuronilor din creier.

În cercetările publicate, s-a demonstrat că neuropeptidele:

  • Contracareaza procesele subiacente care cauzează probleme de memorie
  • Îmbunătățeste funcția de memorie, vigilența și concentrarea
  • Sprijină sănătatea și funcționarea optimă a creierului
  • Reface deficitele neurochimice din creier
  • Stimulează producția de noi celule cerebrale (neurogeneză)
  • Stimuleaza conexiunile robuste ale celulelor creierului (neuroplasticitate)
  • Protejeaza celulele creierului și conexiunile existente (neuroprotecție)
  • Crește transportul și utilizarea glucozei de către creier
  • Crește vitalitatea și producția de energie a celulelor creierului îmbătrânite
  • Crește performanța mentală

Împreună, aceste schimbări reprezintă o îmbunătățire semnificativă a performanței memoriei și a funcției cognitive, care s-a demonstrat clinic că începe în doar 30 de zile.

Ce este N-PEP-12 ?

N-PEP-12 este primul produs natural, dovedit clinic că îmbunătățește memoria și inversează efectele pierderii memoriei. Dovezile științifice din studiile experimentale cu N-PEP-12 demonstrează în mod clar activitatea sa neuroprotectoare puternică și efectele sale stimulatoare asupra densității sinaptice și plasticității neuronale. Aceste acțiuni sunt fundamentul efectelor benefice ale N-PEP-12 asupra funcției cognitive și a performanței memoriei, care au fost demonstrate în mod convingător în studiile umane.

N-PEP-12 este testat clinic

În studiile clinice controlate, persoanele care au luat nootropicul N-PEP-12 timp de o lună și-au îmbunătățit evaluările obiective și subiective ale memoriei. Au avut rezultate mai bune la testele de memorie neuropsihologică și au experimentat o îmbunătățire a capacităților lor mentale și a performanței memoriei.

În studiile clinice, utilizatorii N-PEP-12 au experimentat o îmbunătățire semnificativă a memoriei pe termen scurt, a capacității lor de concentrare și, de asemenea, au raportat că se simt mai atenți și au găsit mai ușor să învețe informații noi.

Efectele observate ale N-PEP-12 în studiile clinice asupra performanței memoriei și a funcției creierului demonstrează eficacitatea acestuia în menținerea funcției cognitive sănătoase și combaterea pierderii memoriei legate de vârstă.

MemoProve poate fi achizitionat din Russia de pe siteul RuPharma.com .

 

O alternativa la MemoProve este Cerebrolysin care are o actionare asemanatoare. Cerebrolysin poate fi comandat de pe siteul RuPharma.com

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.