Meldonium un nootropic pentru sportivii de elita

Meldonium, cunoscut sub numele său de marcă Mildronate, este un produs farmaceutic care a devenit un subiect fierbinte în lumea dopajului sportiv.

Medicamentul care a fost dezvoltat pentru prima dată în Letonia pentru a trata animalele a devenit de atunci o substanță controversată în rândul sportivilor, după ce Maria Sharapova a fost suspendata in urma consumului de Meldonium .

Deși Meldonium a fost un medicament răspândit în Europa de Est și Asia Centrală de ceva timp, nu a fost aprobat pentru utilizare în Statele Unite și rămâne o substanță ale cărei riscuri și beneficii sunt dezbătute.

Proiectat inițial pentru a inhiba biosinteza carnitinei, s-a descoperit că acest compus antiischemic ajută într-un număr de domenii diferite, de la tulburări neurologice și probleme cardiace până la deficit de magneziu și diabet.

Meldonium a atras atenția lumii atletice când s-a auzit că este bun la îmbunătățirea performanței. La fel ca Telmisartan (Micardis) și T3 Liothyronine (Cytomel), Meldonium a fost prezentat ca o alternativă puternică la steroizii anabolizanți.

Dar este cu adevărat tot ceea ce spun oamenii că este?

Astăzi, vom arunca o privire la știința din spatele medicamentului și de ce poate fi sau nu o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își dezvolte mușchi și să ardă grăsimi.

Meldonium un nootropic pentru sportivii de elita

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra Mildronat (Meldonium)

Pentru testul meu, am achiziționat Mildronate de la un magazin online din Rusia, de la care am mai comandat anterior alte nootropice.

Meldonium are o serie de efecte farmacologice; mecanismul său de acțiune se învârte în jurul reglarii căilor de metabolism energetic printr-un efect de scădere a l-carnitinei. Studiile au aratat că este eficient în diferite doze atunci când este combinat cu terapia tradițională pentru toleranța la efort.

Administrat pe cale orală, este absorbit rapid și funcționează pentru a crește nivelul de glicogen din celule pe parcursul sesiunilor de antrenament prelungite.

Meldonium este o alegere bună pentru cititorii noștri dacă sunt in cautarea unui nootropic ce ajuta la imbunatatirea performantei sportive .

S-a dovedit că are eficacitate în tratamentul bolilor cardiovasculare și al disfuncției neurologice.

Studiile efectuate pe mistreți au descoperit că Meldonium crește motilitatea spermatozoizilor și performanța sexuală, sugerând că îți poate crește mojo-ul dacă dozezi corect.

Meldonium este comercializat ca fiind un stimulent care vă poate debloca potențialul intelectual și fizic. Mildronat îmbunătățeste procesele mentale, reduce oboseala, creste motivația și îmbunătățeste antrenamentul și competiția atletică.

Mildronat (Meldonium): Avantaje și dezavantaje

Meldonium poate ajuta într-un număr de domenii, inclusiv, ischemie, pierderea musculară, toleranța la efort și mobilitatea spermatozoizilor.

Este disponibil sub formă de pastile, pulbere sau injecție și poate fi luat pe termen scurt și lung pentru diferitele sale beneficii pentru sănătate.

Pentru cei care doresc să folosească Meldonium pentru scopuri legate de exerciții fizice, acesta ar trebui să fie combinat cu o dietă sănătoasă pentru inimă și un regim regulat de exerciții fizice.

Pro:

  • Meldonium este disponibil pe scară largă în Europa de Est și Statele Unite.
  • Este dovedit clinic că îmbunătățește toleranța la efort la cei care suferă de angină pectorală stabilă.
  • Poate fi administrat pe cale orală fără a fi nevoie de injecții dureroase.
  • Produce niveluri scăzute de lactat și uree în sânge.
  • Îmbunătățește funcționalitatea activității inimii.
  • Mărește rata de recuperare după sarcini maxime.
  • Activează funcțiile sistemului nervos central.
  • Protejează creierul împotriva stresului.
  • S-a demonstrat că îmbunătățește funcția hepatică pe termen lung.

Contra:

  • Meldonium poate provoca diaree.
  • Poate crește fibrinogenul din sânge.
  • Circulația periferică deficitară poate apărea după utilizarea pe termen lung.
  • Utilizatorii pot experimenta oboseală.
  • Reacțiile adverse mai grave includ pneumonia, insuficiența multi-organă sau accidentul vascular cerebral ischemic.
  • Utilizarea poate duce la o scădere a hemoglobinei sau a bilirubinei din sânge.
  • A existat un caz documentat de embolie periferică.
  • Un utilizator a raportat sângerări nazale în timpul dopajului cu Meldonium.

Mildronat (Meldonium) Dozare

O doză terapeutică de Meldonium este de obicei cuprinsa între 500 și 1.000 mg o dată pe zi, deși unii utilizatori ar putea dori să-și împartă doza în două ori pe zi.

Recenzii — Ce spun oamenii

Un utilizator care este activ în hochei pe gheață, tenis, antrenament cu greutăți și yoga a luat Meldonium înainte de antrenamentul de yoga și înainte de hochei. Acest utilizator a sesizat beneficii imediate: „Mai multă energie, fără senzatie de foame, senzație de illuminare”, a scris el. „…de asemenea,  te simți cu adevărat concentrat și conștient, iar funcțiile creierului par îmbunătățite” a mai adaugat.

Meldonium un nootropic pentru sportivii de elita

Alte surse precum forumurile indică faptul că Mildronate este un medicament eficient susținut de dovezi bune, unul care reduce dimensiunea infarctului, ameliorează simptomele anginoase și neurologice.

Unii utilizatori sugerează că cel mai bine este să luați un ciclu de 4-6 săptămâni în timpul unei faze de vârf – competitii pentru cele mai bune rezultate.

În timp ce se spune că meldonium este un medicament de îmbunătățire a performanței relativ sigur și eficient, nu există dovezi suficiente pentru a susține afirmațiile.

Pe scurt, Meldonium trebuie luat cu prudență. Utilizatorii ar trebui să întrerupă utilizarea dacă apar efecte secundare evidente. Fii în siguranță, fii inteligent și fii bine.

Dacă vă decideți să cumpărați Meldonium online, îl puteți obține aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.