Cellex: tratament accident vascular cerebral ischemic acut

Cellex este una dintre cele mai promițătoare direcții în tratamentul pacienților cu AVC ischemic acut, si anume terapia neuroprotectoare și neurotrofică.

Cellex este un neuroprotector pentru tratamentul tulburărilor acute ale circulației cerebrale, constând dintr-un amestec echilibrat și stabil de proteine ​​și polipeptide biologic active cu efect multifuncțional. Este produs din țesut cerebral embrionar de porc.

Neuroprotecția primară are ca scop întreruperea mecanismelor morții celulelor necrotice.

Neuroprotecția secundară are ca scop reducerea severității consecințelor pe termen lung ale ischemiei și începe la 3-6 ore după debutul unui AVC ischemic.

Cellex activează neuroprotecția secundară prin:

  • stimularea proceselor de sinaptogeneză,
  • restabilirea semnalelor de autofagie,
  • îmbunătățirea imunoreglării tisulare cu inhibarea citotoxicității imunogene a macrofagelor.

Acest proces este însoțit de acțiunea reparatorie specifică tisulară și sistemică a produsului cu restabilirea potențialului regenerativ și reparator al celulelor cerebrale, scăderea numărului de celule deteriorate și intensitatea edemului perifocal în zona penumbrei cu restabilirea microcirculației și perfuziei totale.

Restaurarea și stimularea reglatoare a diferitelor compartimente SN cu acțiune sistemică a factorilor de creștere, diferențiere și molecule semnal asigură reducerea perioadei de recuperare și reabilitarea pacienților cu leziuni ale sistemului nervos central și periferic de geneza vasculară și restabilirea motorii, senzoriale și funcției cognitive.

În 2015, au fost publicate rezultatele unui studiu clinic multicentric, controlat cu placebo, privind eficacitatea Cellex în tratamentul pacienților cu accidente cerebrovasculare acute de tip ischemic.

Cellex tratament accident vascular cerebral ischemic acut cumpara nootropice romania

480 de pacienți au fost randomizați în grupul Cellex și grupul de control. Conform rezultatelor studiului, administrarea subcutanată a Cellex în perioada acută de accident vascular cerebral ischemic la pacienții cu evoluție moderată și severă a bolii cu tulburări de vorbire poate compensa deficitul neurologic, care în general îmbunătățește funcțiile cognitive și crește potențialul de reabilitare. a pacienților.

Când este indicat consumul de Cellex?

  • Boli cerebrale,
  • Tulburări acute ale circulației cerebrale în perioada de reabilitare acută și timpurie a cursului bolii, ca parte a terapiei complexe.

Efectul terapeutic apare de obicei în 3 până la 5 zile de la începutul administrării produsului.

De unde cumparam ?

Cellex poate fi comandat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.