Emoxipina un nootropic neuroprotector

Emoxipina este un antioxidant care este similar ca structură chimică cu piridoxina (vitamina B6). Mecanismul său de acțiune implică capacitatea sa de a funcționa ca antioxidant și ca protector al membranei.

Utilizatorii acestui supliment se pot aștepta să experimenteze proprietăți antistres, neuroprotectoare, antiinflamatoare și nootropice. Acest lucru se datorează capacității sale de a inhiba oxidarea radicalilor liberi, de a crește activitatea enzimelor antioxidante, de a juca un rol cheie în modularea complexelor receptorilor din membranele creierului și de activitatea enzimelor legate de membrană, de a stabiliza biomembranele și de a crește conținutul de dopamină din creier.

Beneficiul principal al administrarii de emoxipina sunt efectele sale nootrope. Acționează ca un ajutor psihologic, ajutând la promovarea concentrarii si a cognitiei.

Funcționează diferit față de alte nootropice, deoarece funcționează prin protejarea neuronilor și creșterea fluxului de sânge către creier, în timp ce alte nootropice își exercită influența sau modifică comportamentul neurotransmițătorilor din creier, cum ar fi serotonina.

Creșterea nivelului de dopamină în creier prin administrarea de emoxipină ajută, de asemenea, la îmbunătățirea capacității cognitive.

Emoxipina: efecte neuro-protectoare

Emoxipina are un efect protector pentru neuronii creierului de radicalii liberi. Radicalii liberi pot avea un efect dăunător asupra neuronilor creierului, iar emoxipina diminuează acest lucru deoarece poate inhiba oxidarea radicalilor liberi.

Acest lucru joacă, de asemenea, un rol în capacitatea sa de a crește concentrarea și de a îmbunătăți învățarea și memoria.

Emoxipina: efecte anti-stres și anti-anxietate

Emoxipina un nootropic neuroprotectorStudiile au arătat că emoxipina protejează împotriva stresului și a anxietății.

S-a demonstrat că empoxipina a ajutat la reducerea sentimentelor de anxietate și a ajuta participanții să-și normalizeze și să-și îmbunătățească comportamentul în urma evenimentelor stresante.

În plus, nu au fost raportate efecte secundare de la administrarea de emoxipina – un lucru care a devenit normal atunci când luați medicamente convenționale pentru a îmbunătăți condițiile psihologice.

Beneficii antioxidante

Proprietățile antioxidante ale emoxipinei îi permit să ofere un sprijin suplimentar și capacități de protecție pentru membrane. Îmbunătățește activitatea diferitelor enzime antioxidante, cum ar fi superoxid dismutaza, inhibă simultan activitatea radicalilor liberi.

Efecte antiinflamatorii

Utilizarea emoxyipinei pentru proprietățile sale antiinflamatorii asigură o reducere a durerii și promovează recuperarea rapidă a nervilor periferici. Un studiu, care a cercetat potențialul său antiinflamator, a descoperit că scade durerile de spate în radiculopatia lombosacrală.

Administrarea de emoxipina vă permite să vă îmbunătățiți sănătatea psihica fără efecte secundare.

Are funcții antioxidante, inhibă radicalii liberi, oferă efecte neuroprotectoare, proprietăți antistres și anti-anxietate, efecte antiinflamatorii și crește nivelul de dopamină natural din creier.

Aceste efecte culminează cu o mai bună cunoaștere și o stare de spirit îmbunătățită – rezultând într-o creștere a atenției și a concentrării.

Funcționează diferit față de alte nootropice, deoarece se concentrează pe furnizarea de efecte de protecție, mai degrabă decât pe influențarea sau modificarea neurotransmițătorilor.

De unde cumparam Emoxipina ?

Emoxipina poate fi achizitionata online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.