Hydrafinil (Fluorenol) un nootrop mai puternic ca Modafinil

Hydrafinil, cunoscut și sub numele de Fluorenol, este unul dintre cele mai puternice suplimente nootrope.

Pe baza studiilor s-a demonstrat că este de patru ori mai eficient decât Modafinil. Deși Hydrafinil are un timp de înjumătățire mai scurt, puteți lua mai mult dacă este necesar.

Hydrafinil aparține clasei eugeroice de medicamente care duc la starea de veghe și la îmbunătățirea vigilenței.

Eugeroicele sunt o clasă de medicamente care cresc starea de veghe și vigilența. Unele dintre aceste medicamente sunt utilizate medical pentru tratarea tulburărilor de somn cauzate de narcolepsie, apnee obstructivă în somn și alte afecțiuni.

Eugeroicele au devenit, populare ca suplimente alimentare. Oamenii folosesc aceste medicamente pentru a-și crește vigilența mentală și starea de veghe în scopul creșterii productivității lor într-un cadru profesional sau la școală.

În timp ce unele dintre aceste medicamente au dovezi științifice care le susțin eficacitatea, majoritatea nu au studii ample pe oameni care să susțină eficacitatea și siguranța lor. Prin urmare, este foarte important să alegeți cu înțelepciune.

Hydrafinil este unul dintre eugeroicele populare disponibile astăzi pe piață.

Ce este Hydrafinil (Fluorenol)?

Hydrafinil este un metabolit al Modafinilului. Este cunoscut și sub numele de Fluorenol și 9-Fluorenol. Atât Hydrafinil, cât și Modafinil sunt folosite ca eugeroice, dar au structuri și mecanisme de lucru ușor diferite.

Se spune că Hydrafinil este cu 39% mai puternic decât Modafinil. De asemenea, creează mai puțin dependență. Acest lucru face ca Hydrafinil să fie o opțiune mai populară decât Modafinil. Ceea ce finalizeaza alegerea pentru majoritatea oamenilor este faptul că Hydrafinil este mult mai ieftin decât Modafinil.

9-Fluorenol este de obicei vândut ca un nootrop sau „medicament inteligent” datorită capacității sale de a crește funcțiile cognitive precum concentrarea și atentia. Studenții relatează că Hydrafinil le îmbunătățește capacitatea de a studia, în timp ce profesioniștii precum lucrătorii în ture explică că le crește vigilența și reduce riscul de a face erori.

Mecanismul de acțiune Hydrafinil (Fluorenol)

Hydrafinil vă afectează creierul în mai multe moduri. Conform unor studii, compusul inhibă recaptarea dopaminei, crescând astfel concentrațiile de dopamină. Creșterea dopaminei îmbunătățește unele funcții cognitive, precum și starea de spirit.

Hydrafinil (Fluorenol) un nootrop mai puternic ca Modafinil cumpara nootropice romaniaHydrafinil (Fluorenol) mărește, concentrațiile de dopamină, acționând ca un antagonist al receptorilor 5-HT6. Pe lângă creșterea nivelului de dopamină, antagonismul receptorului 5-HT6 crește și neurotransmițătorii precum glutamatul și norepinefrina. Glutamatul joacă un rol vital în formarea și recuperarea memoriei. Noradrenalina, pe de altă parte, promovează vigilența, energia și starea de spirit. Hydrafinil crește, de asemenea, nivelul de colină, ceea ce sprijină producerea neurotransmițătorului de învățare numit acetilcolină.

Unele rapoarte arată, că Hydrafinil reglează ritmul circadian și ciclurile de somn prin creșterea nivelului de histamină.
Sunt necesare studii suplimentare pe oameni pentru a înțelege pe deplin cum funcționează exact Hydrafinil. Acestea vor ajuta, de asemenea, la determinarea efectelor potențiale pe termen lung ale utilizării medicamentului.

Utilizări și beneficii ale Hydrafinilului

Unele dintre beneficiile potențiale ale administrarii de Hydrafinil sunt:

 • Creșterea stării de veghe și vigilență
  Toți eugeroicii sunt cunoscuți pentru creșterea vigilenței și a stării de veghe. De aceea, sunt cunoscuți și ca agenți de stimulare a stării de veghe. Hydrafinil, la fel ca Adrafinil Modafinil și alte medicamente din această familie, este, de asemenea, foarte eficient în promovarea stării de veghe și a vigilenței mentale. Deși mecanismul de funcționare al medicamentului nu este înțeles 100%, oamenii de știință cred că acesta realizează acest lucru acționând ca un inhibitor al recaptării dopaminei.
  Partea frumoasa a utilizării de Hydrafinil în acest scop este că foarte rar cauzează reacții adverse care sunt sinonime cu stimulente și amfetamine. Acesta are, de asemenea, un timp de înjumătățire destul de scurt, ceea ce înseamnă că vă va ține treaz numai atunci când aveți nevoie, astfel încât să nu vă afecteze capacitatea de a adormi mai târziu în cursul zilei.
 • Imbunatatirea memoriei si a cognitiei
  Hydrafinil acționează ca un antagonist al receptorului 5HT6 pentru a crește concentrația de neurotransmițători cheie de învățare, cum ar fi acetilcolina și glutamatul. Acești neurotransmițători îți vor stimula memoria, capacitatea de învățare și cogniția generală.
  Capacitatea acestuia de a stimula cunoașterea explică de ce unii oameni îl preferă față de stimulentele tradiționale. De asemenea, explică popularitatea sa ca nootropic în rândul studenților.
 • Imbunatatirea dispozitiei si a motivatiei
  Hydrafinil vă poate îmbunătăți, de asemenea, motivația și starea de spirit. Compusul crește neurotransmițătorii precum glutamatul și dopamina, care joacă un rol esențial în motivarea și îmbunătățirea stării de spirit. De asemenea, susține învățarea, funcțiile vaselor de sânge și atenția.
  A avea o dispoziție decentă și o motivație ridicată alături de vigilență sporită este crucială pentru menținerea productivității ridicate.

Efecte secundare

Hydrafinil a fost asociat cu o serie de efecte secundare, inclusiv:

 • Greață
 • Dureri de cap
 • Accident ușor
 • Anxietate
 • Nervozitate

Vestea bună este că aceste efecte secundare sunt foarte rare și par a fi legate de utilizarea excesivă a medicamentului. Prin urmare, puteți reduce riscul de a prezenta reacții adverse respectând doza recomandată.

Dozare

Nu există o doză oficială de Hydrafinil, dar majoritatea oamenilor consideră că 50 mg este cantitatea ideala, adică produce efectele dorite fără complicații sau reacții adverse.
Acesta are un timp de înjumătățire de aproximativ 7 ore. Dacă doriți ca efectele să dureze mai mult, va trebui să luați medicamentul de două sau de trei ori pe zi, ceea ce înseamnă că veți folosi un total de 100 mg sau 150 mg.

Rețineți că cu cât doza este mai mare, cu atât este mai mare riscul de reacții adverse. Nu luați mai mult de 150 mg într-o singură zi.

Hydrafinil vs Modafinil

Modafinil este cel mai studiat dintre cele trei medicamente. Este vândut sub numele de marcă Provigil.  Modafinil este aprobat pentru tratarea somnolenței excesive cauzate de apnee obstructivă în somn, narcolepsie și tulburări de somn în schimburi.

Modafinilul are un impact mai puternic decât Hydrafinil asupra inhibării recaptării dopaminei. Hydrafinil, pe de altă parte, este în general mai puternic decât Modafinil ca eugeroic. Datele arată că este cu până la 39% mai puternic.

De unde cumparam ?

Hydrafinil poate fi comandat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.