Omotaurina: protejarea neuronilor si imbunatatirea memoriei

Omotaurina este similară cu taurina, dar are un plus de carbon în lanțul său, oferind protecție cognitivă suplimentară care nu poate fi obținută numai cu taurina.

Este un nootropic natural care se găsește în alge marine.

În primul rând, omotaurina este utilizată în tratamentul bolii Alzheimer.  De asemenea, este folosit ca supliment alimentar.

Efecte adverse

În general, omotaurina este un supliment sigur de luat pe cale orală. Utilizatorii pot prezenta unele reacții adverse ușoare, cum ar fi vărsături și diaree, amețeli, dureri de cap și greață, dar acestea sunt rare.

Nu se recomandă administrarea de omotaurină în timpul sarcinii sau alăptării. Nu există interacțiuni cunoscute cu omotaurina.

Mod de actionare

Omotaurina are un impact asupra creierului prin interferarea cu formațiunile ,,plăcilor,, care pot duce la dezvoltarea bolii Alzheimer.

De asemenea, funcționează asupra vaselor de sânge din creier, reducând formarea ,,plăcii,,.

Omotaurina: beneficii

Pe măsură ce îmbătrânim începem să observăm o scădere treptată a capacității noastre cognitive.

Omotaurina: protejarea neuronilor si imbunatatirea memorieiSimptome precum confuzia, problemele cu reținerea informațiilor, uitarea și încetinirea îndeplinirii sarcinilor noastre zilnice devin banale.

Studiile au arătat că omotaurina poate avea un efect neuroprotector despre care se crede că încetinește acest declin legat de vârstă.

Mai exact, se crede că efectul protector este cel mai benefic în hipocamp, care este centrul memoriei și al învățării. Studiile sugerează că omotaurina poate reduce atrofia creierului cu două treimi în regiunea hipocampului.

Acest lucru le permite oamenilor să-și amintească mai bine lucrurile și să își mențină capacitatea de a dezvolta idei și de a planifica și îndeplini mai ușor sarcinile de zi cu zi.

Pentru cei care trebuie să mențină concentrarea și motivația excelentă, un supliment precum omotaurina, care poate încetini procesul de declin mental și poate proteja creierul împotriva impactului îmbătrânirii este cu adevărat un cadou.

Beneficiile pe care probabil le veți experimenta în urma administrării de omotaurină includ:

  • Are un efect neuroprotector care încetinește pierderea de memorie legată de vârstă prin protejarea neuronilor creierului.
  • Este deosebit de eficientă în protejarea hipocampului, care este locul în care au loc funcțiile de memorie și de învățare.
  • Utilizatorii experimentează o memorie îmbunătățită.
  • O capacitate crescută de a planifica și dezvolta idei.
  • Funcție cognitivă îmbunătățită, care permite indivizilor să-și îndeplinească sarcinile de zi cu zi cu mai multă ușurință.

Capsulele de omotaurină de 100 mg încetinesc declinul mental și protejează creierul împotriva efectelor îmbătrânirii, care este deosebit de valoroasă pentru persoanele care sunt vulnerabile la pierderea memoriei cauzată de vârstă.

De unde cumparam ?

Omotaurina poate fi achizitionata online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.