DIM ( Diindolilmetan ): stimularea testosteronului

Diindolilmetan sau DIM este un compus vegetal care se găsește în mod natural în legumele crucifere, cum ar fi broccoli, conopida și varza.

Pe lângă faptul că este testat ca tratament împotriva cancerului, este și un supliment excelent pentru culturisti, deoarece acționează pentru a promova creșterea musculară și a reduce grăsimea.

Echilibrează hormonii la bărbați și femei, ceea ce duce la o sănătate și o bunăstare mai bune și poate chiar îmbunătăți performanța atletică.

Dim (Diindolilmetan) : efecte secundare

Produsele sintetice folosite pentru a stimula producția de testosteron sunt asociate cu efecte secundare, cum ar fi schimbări de dispoziție, agresivitate și un risc mai mare de cancer de prostată.

DIM (Diindolilmetan) stimulează, de asemenea, producția de testosteron, dar are puține sau deloc efecte secundare.

Când DIM (Diindolilmetan) este luat în dozele corecte, atunci este foarte probabil să fie sigur și singurele efecte secundare ușoare pe care le puteți experimenta includ dureri de cap și stomac, iar aceste efecte secundare sunt doar temporare.

DIM (Diindolilmetan) : cum actioneaza

DIM (Diindolilmetan) ajută organismul să metabolizeze mai eficient estrogenul, ceea ce este grozav deoarece este benefic să scadă cantitatea de estrogen nemetabolizat din sânge.

După ce cantitatea de estrogen nemetabolizat a fost redusă, nivelul de 2 hidroxi estrogen crește. Acest 2 hidroxi estrogen ajută la separarea testosteronului de globulina de legare a hormonilor sexuali (SHBG) și îi permite să devină testosteron liber.

Testosteronul liber ajunge mai ușor la mușchii și celulele adipoase și are un impact mai mare decât testosteronul, care este legat de SHBG.

DIM (Diindolilmetan) : beneficii

Este un nootropic anticancerigen și are proprietăți fantastice de reducere a cancerului, în special pentru cancerul de sân și de prostată.

DIM ( Diindolilmetan ): stimularea testosteronuluiConsumul constant de DIM (Diindolilmetan) poate reduce cu succes riscul de cancer de prostată la bărbații peste 50 de ani.

De asemenea, crește cantitatea de testosteron activ sau liber din sânge, ceea ce are un impact pozitiv asupra potențialului de construcție musculară.

DIM (Diindolilmetan) vă poate echilibra și hormonii. A avea un echilibru hormonal bun este cheia pentru o sănătate bună și bunăstare.

Deși DIM (Diindolilmetan) este un compus natural, poate fi dificil să obțineți o cantitate benefică numai prin dietă, așa că suplimentarea este o modalitate excelentă de a obține toate beneficiile într-un mod sigur și ușor de măsurat.

Alte beneficii includ:

  • DIM are un efect anti-îmbătrânire.
  • Ajuta masa corporală slabă și atunci când este combinată cu exerciții fizice, crește masa musculară.
  • Poate fi utilizat pentru prevenirea și tratarea cancerului de prostată și de sân.
  • Sprijină un ficat sănătos.
  • Încurajează metabolismul sănătos.

De unde cumparam ?

DIM (Diindolilmetan) poate fi achizitionat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.