Vincamina: cresterea fluxului sangvin catre creier

Vincamina este un produs natural nootrop derivat din planta periwinkle. Acționează ca un vasodilatator și lărgește vasele de sânge periferice. Aceasta include rețeaua de vase de sânge ale creierului.

Efectul acestui lucru este că aportul de oxigen și fluxul sanguin către creier este crescut. Impactul acestui lucru este că utilizatorii se simt mai alerti mental și au o mai mare claritate de gândire.

Vincamina : efecte secundare

Există foarte puține efecte secundare in consumul de vincamina, dar ca și în cazul tuturor medicamentelor și suplimentelor, unii oameni se confruntă cu probleme minore.

Cel mai frecvent efect secundar al vincaminei este iritația gastrointestinală. Dacă acest lucru continuă, vi se recomandă să încetați să îl luați.

Vincamina: cum functioneaza

Vincamina cresterea fluxului sangvin catre creierVincamina funcționează prin creșterea fluxului de sânge către creier prin lărgirea și netezirea pereților vaselor de sânge.

Această dilatare înseamnă că oxigenul suplimentar își poate găsi drumul către creier, rezultând o mai bună claritate a gândirii și a abilităților cognitive.

De asemenea, glucoza își găsește drumul mai ușor și mai rapid către creier, care dealtfel lucrează pentru a accelera procesarea în creier.

Beneficii

În general, vincamina îmbunătățește funcția creierului. Poate fi folosita și în afecțiuni specifice precum boala Meniere și vertij. Pentru persoanele care suferă de simptome precum probleme de somn, probleme de auz și schimbări de dispoziție, vincamina poate ajuta datorită îmbunătățirii activității creierului.

De asemenea, este recunoscuta ca un posibil remediu pentru boala Alzheimer, deoarece îmbunătățește capacitatea cognitivă.

Aceasta permite utilizatorilor să-și îmbunătățească concentrarea și memoria. Ei devin mai capabili să rezolve probleme și par să experimenteze un sentiment mai mare de bunăstare.

Un alt mare avantaj al vincaminei este că are un efect specific asupra unei părți a creierului care procesează panica, stresul și răspunsul fiziologic. Pe măsură ce îmbătrânim, această zonă a creierului intră în declin și devine mai puțin eficientă. Aceasta înseamnă că capacitatea noastră de a planifica și gândi strategic este mai slabă. Vincamina încurajează acești neuroni să devină mai eficienți și întârzie declinul legat de vârstă.

Pentru cei care au nevoie de sporirea concentrarii și abilități cognitive ascuțite pentru a îndeplini sarcini care necesită o minte clară și ascuțită, vincamina este o completare fantastică suplimentară la rutina lor zilnică.

De unde cumparam ?

Vincamina poate fi achizitionata online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.