Imbunatatirea functiilor creierului cu ajutorul suplimentelor cognitive

Vrei să ştii cum sa-ti îmbunătesti funcţiile creierului în condiţii de siguranţă ?

Multumita interesului tot mai crescut asupra suplimentelor nootropice din ultimii ani, acum avem toate instrumentele necesare pentru a stimula dramatic puterea cognitivă

.Nu există nici o magie sau ceva imposibil implicat in acest proces de stimulare a cognitiei. Terapia nootropicelor moderne este bazata pe chimia naturala a creierului.

Folosindu-ne de mecanismele chimice existente pentru gandire si memorie, putereacreierului poate fi amplificata fara aproape nici un efect secundar.

Efectele rezultate in urma acestui tratament cu nootropice sunt naturale si foarte bine integrate: energie si atentie crescuta, etc.

O sa va explic pe scurt modul in care aceste terapii lucreaza pentru imbunatatirea functiilor creierului.

Ce este cognitia?

Acesta se referă la toate procesele mintii, de care suntem constienti. Aici includem: gândurile,capacitatea de rezolvarea a problemelor, simturile, amintirile, înţelepciunea şi intuiţia.

Uneori termenul este folosit pentru a descrie unele dintre funcţiile automate ale creierului, cum ar fi reacţiile involuntare de stres.

Cum funcţionează substantele chimice în creier?

Toate aceste procese sunt alimentate de transferul de informaţii dintr-o zonă sau structura a creierului la alta.

Acest lucru este realizat prin eliberarea de substanţe chimice specifice in tesutul neural, care la randul lor călătoresc de-a lungul sinapselor pentru a-si transmite mesajele.La destinaţie, în neuroni, aceste substanţe chimice se leagă cu receptori speciali conceputi pentru a primi mesaje numai de la acea substanta chimica.

cumpara l tirozina

Cel mai bun mod de a îmbunătăţi funcţiile creierului este de a identifica activitatea corespunzatoare fiecarui semnal chimice.

Apoi aceste substanţe chimice pot fi amplificate, reglementate sau inhibate,in conditii de siguranta si in mod natural.

Terapiile cu nootropice pot face acest lucru fie cu compusi organici fie cu cei sintetici, echilibrand nivelul neurotransmitatorilor pentru a obtine rezultatele dorite.

Îmbunătăţirea funcţionarii creierului prin stimularea de energie

Una dintre modalităţile cele mai populare pe care oamenii o aleg pentru a îmbunătăţi puterea creierului este de a crea un sentiment de energie mentala.

Adesea o depresie de nivel scazut, specifica la cele mai multe persoane, te face sa te simti blocat, apatic şi lipsit de motivaţie pentru a finaliza sarcinile. Multe dintre remediile cu nootropice pentru depresie au calitati dopaminergice, adica activeaza eliberarea de dopamina.

Împreună cu alţi hormoni catecolamini, cum ar fi epinefrina si norepinefrina, dopamina iti poate stimula metabolismul, creste reactiile de placere şi creşte sensibilitatea la stimuli.

Se favorizează stări emoţionale pozitive şi foarte motivante.
Unele suplimente care asigură acest energizant natural includ Sulbutiamina, Tirozină şi Phenylpiracetam.

Multe alte nootropice asigura aceasta energie pe calea dopaminei.

sulbutiamina nootropice romania cumpara prospect pret suplimente cognitive

Stimularea capacitatii creierului prin eliminarea stresului

Stresul zilnic la locul de muncă,la şcoală sau la facultate poate declanşa o serie de reactii de degradare in creier, ceea ce duce la decadere mentala, inflamaţie, dezechilibru hormonal, stare de spirit foarte scazuta şi probleme de gândire.

GABA este mecanismul natural al creierului de limitare a stresului. Aceasta substanta chimica identifică şi controlează supra-ardere celulelor nervoase care însotesc declansatorii de stres.

Cand nivelurile de GABA sunt reduse sau factorii de stres sunt ridicati, creierul poate fi incapabil să suprime aceasta stare, si ajungem la creşterea ritmului cardiac sau simptome asociate cu atacuri de panica.

În timp ce GABA nu poate fi administrata direct din cauza biodisponibilitatii scazute, putem folosi suplimente de L-theanina, L-glutamat, Taurina si Ashwagandha, ca sa creştem nivelulul de GABA sau pentru a se lega cu receptorii GABA care va crea aceleași efecte calmante.

Eliberat de gânduri stresante, utilizatorii au posibilitatea de a se concentra mai bine pe sarcini şi gânduri, creand percepţia de usurinta si inteligenta mai fluida.

gaba-nootropice
Cum sa creezi o atmosfera mental sanatoasa

Cu energia şi stresul sub control, este timpul să începi să te gândesti la sănătatea şi vitalitatea pe termen lung a mintii ta.

Multe dintre conditiile degenerative pe care le considerăm a fi rezultatul “inevitabil” de imbatranire pot fi cu adevarat tinute la distanta cu suplimentarea corespunzătoare de nootropice.

Prin livrarea suficienta de oxigen şi sânge catre structurile neuronale, apoi hranindu-le cu bazele chimice să crească şi să prospere, este posibil să experimentezi o puternica puterea cognitivă la toate vârstele.

Din acest motiv multe terapii cu nootropice prioritizeaza utilizarea de colina. Colina este o vitamina esentiala ce se găseste în mai multe surse de alimente ca ouale, dar si sub forma nootropica, ca Alpha GPC si CDP Colina

alpha gpc romania

Citeste mai multe despre imbunatatirea cognitiva cu ajutorul nootropicelor…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.