Cele mai bune alternative pentru Adderall | Care chiar functioneaza

Cele mai bune alternative pentru Adderall | Care chiar functioneaza

Esti curios sa stii daca exista alternative pentru Adderall care chiar functioneaza? Sunt aceste alternative oferite fara prescriptie? Sau functioneaza alternativele naturiste pentru Adderall?

Acest ghid amanuntit va raspunde la aceste intrebari si mai mult.

Avand ceva experienta cu nootropicele, am descoperit recent cateva alternative fantastice pentru Adderall pe care le prefer in defavoarea acestuia.

Dar ca multi dintre cei care il utilizeaza, nu voi uita niciodata prima doza de Adderall.

Am picat cursul de Contabilitate 201 in cel de-al doilea an de facultate. Nu mergeam niciodata la cursuri, nu luam notite si mergeam de obicei doar la examene. Studentul model al fiecarui profesor.

Din fericire, am reusit sa iau 59% la unul dintre testele de dinaintea examenului final. Insa acea nota trebuia marita la 70% pentru a putea ramane in echipa de baschet din care faceam parte.

Pentru acest curs, erau doua teste si un examen final. Fiecare test valora 25% din nota finala, iar examenul final, era 50%. Tot ceea ce imi ramanea de facut era sa iau o nota buna in examenul final si astfel puteam sa raman in echipa de baschet.

Mai mult…

Stiu ca colegul meu de casa vorbea cu entuziasm despre Adderall si mi-l tot recomanda sa il incerc inainte de test. Astfel am batut la usa lui si am cerut acel medicament pentru inteligenta si studiu. Atunci mi-a aruncat un zambet si mi-a intins medicamentul.

Cu o zi inainte de exmenul final la Contabilitate, imi mancam micul dejun apoi am inghitit pastila de Adderall cu o ceasca de cafea. Eram emotionat. Nu incercasem nimic precum Adderall-ul inainte, dar eram disperat. Trebuia sa trec examenul. Pe scurt…

Am trecut, si cu nota mare. Am reusit sa iau 96% in examenul la Contabilitate.

Ura Medicamentelor !

Nu am mai folosit Adderall de atunci. De ce? Acest minunat medicament te ajuta sa te concentrezi si sa poti invata pentru un test, insa „mahmureala” de dupa e rea. De fapt, cred ca efectele secundare sunt dure si nu sunt viabile pe lunga durata.

Plus, am gasit niste alternative fantastice pentru Adderall care ajuta la imbunatatire cognitiva considerabila, fapt ce-l voi dicuta mai jos:

Ce este Adderall?
Pe langa un medicament potent prescris pentru a imbunatati puterea de concentrare…

Adderall este un medicament adesea prescris pentru a trata tulburarea hiperactiva cu deficot de atentie (ADHD) la copii si adulti, impreuna cu narcolepsia si alte tulburari de somn.

Totusi, multi oameni, mai ales studenti, folosesc Adderall pe post de drog de studiu sau nootropic pentru a-si putea mentine concentrarea pana la cateva ore.

Acest medicament contine o combinatie potenta de saruri de amfetabina, care lucreaza impreuna pentru imbunatatirea puterii de concentrare a creierului si sistemului nervos central.

Adderall este o amfetabina si un stimulant, deci poate fi puternic si poate produce dependenta intr-o anumita masura.

Ar trebui sa stam departe de Adderall?

Sunt de parere ca ar trebui sa nu folosesti Adderall daca nu ai prescriptie medicala. Si chiar si in acest caz, ai putea lua in considerare alte optiuni.

Adderall nu este bun pentru sanatate.

Desigur, unele persoane nu au nicio problema in a lua Adderall in mod constant. Totusi, am intalnit multe persoane pentru care acest medicament are efecte secundare puternice, comparativ cu Modafinil sau alte nootropice – inclusandu-ma si pe mine.

Aceasta se intampla deoarece Adderall, desi nu este mult mai puternic decat aceste produse, el este un stimulent. Oamenii numesc Adderall-ul „cocaina legala” cu un motiv…

Unele dintre cele mai comune efecte secundare sunt:

– Da dependenta
– Presiune sanguina crescuta
– Durere la urinare
– Batai ale inimii rapide si neregulate
– Tremur si muschi incordati
– Impotenta
– Diaree
– Stare de rau
– Febra

Plus, aceasta lista nu mentioneaza „mahmureala” pe care multi dintre noi o experimenteaza a doua zi dupa ce luam Adderall.

Nu stiu despre tine, dar a doua zi dupa ce iau Adderall am o durere de cap foarte puternica, durere de stomac, plus o senzatie de „cap in nori”. Aceste simptome de „mahmureala” au fost unele dintre principalele motive pentru care nu am mai luat Adderall.

Chiar daca eram foarte productiv in timp ce luam Adderall, a doua zi eram mereu ametit. De aceea am inceput sa caut alternative pentru Adderall…

Ce sunt nootropicele?

Dupa ce am discutat despre Adderall, haideti sa vedem ce alternative exista pentru a inlocui acest medicament.

Nootropicele sau medicamentele „destepte”. Unii le numesc chiar medicamentele „studiului”.

Indiferent de cum vrei sa le numesti, nu exista nicio indoiala ca nootropicele dau impresia de imbunatatire cognitiva precum Adderall.

Un nootropic este un supliment sau un compus folosit sa imbunatateasca functiile cognitive sau memoria.

Nimic mai putin. Nimic mai mult. Utilizatorii de nootropice iau aceste produce pentru a beneficia de:

 • 8-12 ore de concentrare intens
 • Imbunatatire cognitiva
 • Imbunatatire a memoriei si a puterii de retinere
 • Inabilitatea de a simti oboseala
  … si mai multe!

Precum Adderall, aceste produse ajuta oamenii sa se concentreze atunci cand lucreaza sau studiaza pentru mult mai mult timp decat inainte. Deci de ce ai lua Adderall?

De aceea voi vorbi despre asta imediat.

Multe nootropice ofera exact aceleasi imbunatatiri cognitive precum Adderall – fara a avea efectele negative ale Adderall-ului.

Mai mult, nootropicele sunt mai sanatoase pentru utilizatori si ofera aceleasi beneficii creierului. Este o situatie castig-castig! De fapt, multa lume care schimba Adderallul cu nootropicele nu se mai intoarce.

Luand acestea in considerare, urmeaza sa va prezint alternativele mele favorite…

Top 5 alternative pentru Adderall
Compusul nootropic de mai jos ofera efecte cognitive similare cu Adderall fara efecte secundare puternice. Daca incerci sa imbunatatesti cognitia, sa iei note mai bune si sa faci mai multi bani fara efecte negative ingrozitoare…

Mind Lab Pro

Daca cauti o alternativa extraordinara, mai sanatoasa decat Adderall, atunci incepe cu Mind Lab Pro.

mindlab pro cumpara nootropice romaniaAcest compus este potent si puternic. Am fost uimit de imbunatatirea cognitiva pe care acest nootropic mi-a dat-o. Mai mult, este 110% legal oriunde in lume.

Cand iau Mind Lab Pro, pot munci pentru 6-8+ ore fara oprire si gandirea mea este extrem de imbunatatita.

Nu este Adderall, nu este Modafinil. Nu vei putea beneficia de 12+ ore de cognitie imbunatatita, dar asta este de asteptat.

Adderall este „cocaina legala” iar Modafinilul este regele nootropicelor cu un motiv.

Insa cu acest nootropic eliberat fara prescriptie, vei observa o putere de concentrare incredibila si o cognitie imbunatatita.

 

 

Aceasta se datoreaza celor 11 ingrediente din Mind Lab Pro care ofera:

 • Memorie imbunatatita
 • Motivatie
 • Imbunatatirea starii de spirit
 • Cresterea nivelului de energie
 • Putere mare de concentrare
 • Beneficii neuroprotective

Ba mai mult, sunt si alte beneficii pe care Mind Lab Pro le ofera. De fapt, este un motiv anume pentru care am ales sa discut despre acest nootropic ca alternativa la Adderall.

Beneficiile CREATIVE:

Mind Lab Pro ofera beneficii cum ar fi imbunatatirea puterii de concentrare si imbunatatirea memoriei, insa acest nootropic ofera chiar mai mult. Este compusul perfect atunci cand vrei sa imbunatatesti partea creative si vrei sa vii cu noi proiecte si idei.

Per total, veti observa imbunatatire cognitiva si putere de concentrare crescuta, impreuna cu o creativitate impresionanta atunci cand folosesti acest nootropic. O alternativa la Adderal ideala.

Mind Lab Pro este foarte recomandat.

Modafinil / Modalert

Nu pot spune suficiente lucruri despre Modafinil.

Acesta este de departe cel mai puternic nootropic existent pe piata – si nu e Adderall. Pentru orice student care cauta sa atinga mai mult, Modafinil este solutia.

Modafinil / Modalert ofera beneficii asupra cognitiei si puterii de concentrare similare cu Adderall, insa nu veti experimenta atat de multe efecte negative. Totusi, „high”-ul pe care Modafinil ti-l da este la fel de puternic.

Modafinil / Modalert este mai usor decat Adderal, insa ofera aceleasi beneficii cognitive precum:

 • 12+ ore de putere de concentrare
 • Cognitie imbunatatita
 • Stare de spirit imbunatatita
 • Retinere de memorie imbunatatita
 • Motivatie crescuta
 • Nivel de energie crescut

 

Adrafinil

Adrafinil este un compus unic. In primul rand, acest nootropic este 100% legat si poate fi procurat fara prescriptie medicala; insa nu poate fi procurat de pe Amazon.

Plus, Adrafinil ofera efecte asemanatoare cu Modafinil, deoarece acest compus este convertit in Modafinil odata introdus in corp. Chiar dac acesta garanteaza beneficii cognitive, efectele Adrafinil-ului nu se compara cu cele ale Modafinil-ului sau Adderall-ului.

As putea numi Adrafinil-ul o versiune mai slaba a Modafinil-ului. Functioneaza bine si ofera suficiente beneficii cognitive.

Multi utilizatori sustin ca Adrafinil ii ajuta sa isi imbunatateasca cognitia si puterea de concentrare mai bine de 9 ore. Insa nu este atat de potent precum Adderal sau Modafinil. Acesta este singurul dezavantaj.

Totusi…

Am inclus Adrafinil in aceasta lista deoarece este un nootropic si este ieftin. Puteti procura Adrafinil foarte ieftin, ceea ce face acest compus ideal pentru oricine care dispune de un buget mic.

adrafinil cumpara nootropice romania suplimente cognitive pret

Armodafinil

Sunt multe alternative pentru Adderal care isi fac treaba. Un alt exemplu extraordinar este Armodafinil

Armodafinil este extrem de asemanator cu Modafinil-ul.

Armodafinil este un fel de verisor mai mic al Modafinil-ului. Insa ofera cateva beneficii pe care Modafinil nu le poate da.

In primul rand, Armodafinil este ideal pentru persoanele care cauta nootropice care sa le lase sa ramana la programul lor de somn obisnuit. In timp ce Adderall si Modafinil au efecte pentru 12-16+ ore, efectele Armodafinil-ului tin 9-12+ ore. Puteti lua acst compus dupa masa si in acelasi timp, sa puteti dormi noaptea.

Pentru un nootropic puternic fara foarte multe efecte negative puternice, Armodafinil este unul dintre cele mai bune pe care le puteti gasi pe piata. In prezent folosesc Armodafinil si recomand acest produs. Fara efecte negative, putere de concentrare la fel ca atunci cand folositi Adderall si chiar mai mult!

Il recomand cu toata inima!

 

 

Alpha Brain

Acum, Modafinil si Armodafinil sunt compusi farmaceutici, precum Adderall. In timp ce acestia nu au efecte negative similare cu Adderall, inca este nevoie de prescriptie medicala pentru a le procura.

alpha brain cumpara romaniaAlpha Brain este disponibil pe Amazon. In opinia mea, Alpha Brain este cea mai buna alternativa pentru Adderall pe care o poti gasi pe Amazon; insa este mai scump decat Neuro-Peak.

Alpha-Brain este un compus suficient de potent si puternic.

Va veti simti energici, cu o putere de concentrare mare pentru 5-8+ ore dupa ce luati acest compus. Chiar daca beneficiile nu sunt la fel de puternice precum cele ale Adderall-ului si Modafinil-ului, exista si alte efecte pozitive.

 

 

 

Cele mai bune alternative ADDERALL | Verdict

Oamenii reactioneaza diferit la compusi farmaceutici si suplimente, de aceea este important sa luam in considerare si sa testam mai multe alternative la Adderall inainte de a decide sa folosim una dintre acestea.

Daca aveti intrebari, comentarii sau confuzii despre acesti compusi, dati un comentariu mai jos si o sa fac tot posibilul sa va ofer raspunsul care v-ar putea ajuta.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.