Adrafinil, evaluarea utilizatorilor si compararea cu Modafinil

Datorita unor motive diferite, multi utilizatoride nootropice prefera adrafinil in locui lui Modafinil. In timp ce Modafinil este suplimentul care a primit o mediatizare in ultimul timp, Adrafinil are in mare parte aceleasi efecte cu un cost mult mai scazut. Cei doi compusi sunt digerati si defalcati de metabolism prin metode diferite. Motivele pentru a alege unul in favoarea celuilalt au legatura cu locul unde va situati.  Pana va decideti intre cele doua, prietenul nostru Stefan va ofera gandurile sale in legatura cu aceste nootropice.

“Dupa ce am consumat Modafinil cu ocazia unor evenimente speciale ( toata noaptea pentru examenele finale, orale, plus o lucare scrisa de zece pagini) am vrut sa incerc o forma a acestui nootropic, dar care nu necesita prescriptie medicala, si care a fost testat si demonstrat ca are aproape aceleasi efecte precum Modafinil. NU am fost dezamagit, adrafinil si-a facut simtita prezenta dupa o ora de la ingerarea orala, o capsula de 300mg. Imediat am ajuns in starea dorita, si am stiut ca acesta era cel mai puternic nootropic pe care l-am luat vreodata.

“Vederea mi-a devenit mai clara, culorile erau mai stralucitoare, iar bataile inimii mele au crescut usor, dar treptat, precum o combinatie intre cafea si piracetam, dar fara efectele secundare. Pe parcursul a cinci ore, am scris o lucrare pentru macroenconomie, am studiat aproape o suta de pagini din cartea mea de calcului afacerilor si inca am avut energia de a ma duce la sala de sport.
“Am folosit din nou adrafinil, dar doar o data pe saptamana, pentru a minimiza cresterea unei tolerante. Cand utilizati adrafinil, limitati-va doar la zilele in care aveti nevoie de acest nootropic cu adevarat. Nu-l folositi cand va duceti la cursuri, utilizarea frecventa poate duce la cresterea unei tolerante. Folositil atunci cand aveti nevoie sa invatati toata noaptea, sau aveti un ultim examen si aveti nevoie de un impuls.”
“Un avertisment pentru cei care sunt predispusi la a avea o personalitate dependenta, va rugam sa fiti precauti cu cantitatea dozei pe care o luati. Doza standard este de 300mg, ceea ce este perfect pentru a obtine efectul dorit.”
“Adrafinil este al doilea sau poate primul dintre cele mai bune nootropice pe care le-am luat vreodata.

7 COMENTARII

  1. Imi puteti spune si mie ce fel de doctor poate sa-mi prescrie Modafinil/Provifil?
    Am incercat la medicul meu de familie, dar fara succes, nici macar nu stia despre ce vorbesc.

  2. Nu-ti bate capu cu modafinil ia Adrafinil, chiar daca nu e legal ,coletele livrate in interiorul Comunitatii Europene nu mai trec pe vama ! ti-l livreaza postasul direct acasa intr-un plic . Foarte simplu daca tot vrei sa incerci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.