Cea mai buna combinatie de nootropice cu Noopept

Noopept este adesea laudata ca fiind cel mai bun nootropic disponibil pe o scara larga. Acest supliment cognitiv a fost testat pentru a imbunatati rezultatele performantei mintale si chiar sa cotribuie la intarirea sanatatii creierului. De-a lungul timpului, Noopept va crește capacitatea de învățare, abilitățile dumneavoastră de raționament, memoria si concentrarea. Noopept face acest lucru prin stimularea receptorilor din creier, contribuind astfel la niveluri mai ridicate de cunoastere si activitatii neuronale.

Este interesant de observat ca fenomenul de a combina suplimente are legaturi cu sportivii care cautau sa obtina avantaje suplimentare prin amestecarea unor diferiti compusi.
Combinarea substantelor, reprezinta metoda de a lua daoua sau mai multe suplimente impreuna pentru a intensifica efectele acestora.

Prin utilizarea Noopept impreuna cu alte nootropice, puteti vedea imbunatatiri imense, imbunatatiri care utilizand cate un compus independent nu vor aparea niciodata. Multi utilizatori se intreaba cu ce sa combine Noopept si cum sa faca aceste amestecuri cum trebuie. In acest articol vom discuta despre cel mai bun mod in care puteti combina Noopept si de efectele secundare potentiale.

Intelegerea suplimentului Noopept

Noopept este unul dintre cele mai puternic nootropic cu o concentratie de mii de ori mai puternica fata de Piracetam. Din acest motiv nu exista o cantitate satisfacatoare de informatii care sa va invete cum sa combinati Noopept. Cu alte cuvinte, aceasta substanta este foarte puternica si de aceea nu este pentru toata lumea. Cei care nu au luat niciodata un nootropic nu ar trebui sa incerce sa combine Noopept. De fapt, ar trebui sa inceapa cu piracetam si colina.

Odata ce ai o anumita experienta cu nootropice, Noopept are o serie de beneficii uimitoare iar majoritatea nootropicelor nici macar nu se pot apropia de acest nivel. Acest nootropic este adeptul imbunatatirii memoriei pe termen scurt si lung. In plus, fata de imbunatatirea memoriei, poate aduce o contributie substantiala la capacitatea de invatare, energia mentala si puterea de concentrare.

Acest supliment este cunoscut a fi neuroprotector, ceea ce înseamnă că poate fi capabil de a ajuta la protejarea creierului de anumite tipuri de leziuni celulare,de la reducerea daunelor cauzate de o cantitate excesivă de alcool, la fumat si alte toxine din mediu. Există chiar cercetari substanțiale sugerând că Noopept ar putea ajuta în tratamentul unui număr de tulburări cognitive degenerative cum ar fi Alzheimer, schizofrenie, și demență.

Combinatii cu alte nootropice

Primul amestec care ar putea fi benefic pentru un numar foarte mare de oameni este dintre Noopept, Piracetam si Alpha GPC (sau alte suplimente de colina de calitate superioara). Ideea din spatele acestui amestec este ca Piracetam poate spori efectele deja obtinute prin Noopept, iar Alpha GPC ajuta ca Piracetam sa lucreze mai eficient si de asemenea poate ajuta pentru a elimina durerile de cap. Deoarece Piracetam funcționează pe neurotransmițătorul acetilcolinic iar Noopept afectează în primul rând neurotransmitator glutamat, această combinație ar putea duce la îmbunătățiri dramatice în cogniție, formarea memoriei și abilitatea de a manipula concepte și de a efectua calcule.

alpha gpc capsule

Un alt amestec interesant este prin a combina Noopept cu Huperzine A si un alt supliment de colina. Acest lucru va spori și mai mult activitatea de acetilcolină din Noopept, deoarece Huperzine A este un inhibitor de acetilcolinesterază.Huperzine A vine de la planta Huperzia, acesta este unul dintre cele mai populare nootropice naturale disponibile in prezent.Acest supliment pe bază de plante ajută la prevenirea transportului de acetilcolina extra-celular din creier, astfel încât să rămână activ în fanta sinaptică pentru o perioadă mai lungă de timp. Cand amestecati Noopept si Huperzine, asigurati-va ca nu luati mai mult de 50mg de Huperzine, deoarece acesta este un inhibitor de colinesteraza foarte puternic.

Un alt mod de a spori efectele Noopept este de a adauga un nootropic care are ca efect sporirea starii de dispozitie. Noopept in sine are unele beneficii anti-axietate, deoarece stimuleaza Glutamatul care apoi se descompune in GABA, dar aceste efecte pot fi mult mai puternice intr-un amestec. Combina Noopept impreuna cu Aniracetam, CDP colina si Sulbutiamina pentru un amestec care iti va ridica foarte mult starea de spirit. Acest lucru iti va oferi o stare de relaxare, si totodata unele beneficii cognitive. Noopept combinat cu cofeina sau L-teanina iti ofera aportul de energie ideal pentru a avea o zi foarte productiva la sala de forta.
Crearea propriului amestec cu Noopept

Aceasta lista de amestecuri este un puct foarte bun de plecare, nu exista cu adevarat vreo limita la ce se poate combina cu Noopept. Ideea din spatele acestor amestecuri este de a va personaliza amestecurile dumneavoastara pentru a obtine exact efectele pe care le doriti. In primul rand, ar trebui sa va ganditi ce vreti sa realizati luand suplimente pentru stimularea creierului si imbunatatiri cognitive. Cu Noopept ca baza amestecului, exista doua optiuni principale. M-ai intai incercati sa adaugati Racetam, Ampakines sau nootropice pe baza de plante care vor intensifica beneficiile cognitive. In al doilea rand, adaugati ingrediente care nu au legatura pentru a produce o gama mai larga de beneficii in acelasi timp.

Primul scenariu este cel mai intalnit la majoritatea oamenilor.
Acest lucru ar putea fi realizat prin alegerea oricarui Racetam existent: Aniracetam, Oxiracetam, Piracetam, Pramiracetam etc…. Toate acestea functioneaza, dar fiecare actioneaza putin diferit, astfel ar trebui sa fie mai mult sau mai putin eficient pentru realizarea dvs. Al doilea scenariu este mai complicat. Acesta implica analiza mecanismelor specifice de actiune prin care aceste suplimente isi fac efectul. Acest lucru inseamna ca trebuie sa combinam suplimente care nu interfereaza cu celelalte sau cauzeaza reactii adverse.

noopept

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.