Doza ideala de Modafinil

Modafinil este utilizat peste tot in lume, de milioane de oameni, impotriva somnolentei, pentru a controla ADHD-ul si chiar pentru a pierde in greutate. Insa principalul scop pentru care este folosit e imbunatirea functiilor cognitive. Beneficiile acestui medicament sunt foarte atragatoare pentru orice persoana care vrea sa se auto depaseasca.
Atunci cand se decide folosirea acestui medicament, toate persoanele sunt rugate sa se documenteze pentru a intelege cum functioneaza acesta si care este cel mai sigur mod in care il pot lua.
O intrebare cheie inainte de a utiliza prima data modafini: Care este doza zilnica pe care ar trebui sa o iau ?
Determinarea dozajului potrivit este important pentru ca utilizatorul sa beneficieze de efectele benefice ale medicamentului si sa scape de efectele secundare ale acestuia.

Istoricul Modafinil-ului
Modafinil a fost initial dezvoltat in Franta de catre laboratoarele Lafon spre sfarsitul anilor 1970. Acest compus a fost descoperit avand la baza inventarea unor serii de substante chimice precum sulfinil benzhidril.
Acest compus chimic a fost introdus in Adrafinil, care in anul 1986 a fost primul medicament folosit pentru tratarea narcolepsiei si somnolentei.
Modafinil a fost descoperit abia mai tarziu ca metabolit primar.
In ciuda utilizarii Modafinil in clinici si spitale, Adrafinil este inca utilizat ca alternativa pentru Modafinil in tari precum Statele Unite ale Americii si Marea Britanie deoarece acesta nu necesita prescriptive medicala.
Numeroase studii au demonstrate ca Modafinil este benefic in tratarea adultilor si a copiilor cu ADHD,iar riscurile aparitiei efectelor secundare sunt mult mai scazute in comparatie cu Ritalin sau Adderall.

Modafinil este un medicament ce se elibereaza pe baza de reteta medicala.

De asemenea s-a constat ca Modafinil imbunatateste starea de spirit, mareste nivelul increderii in sine, reduce anxietatea si ajuta la controlarea stresului.
In alte studii Modafinil a rezultat un scor foarte mare in tratarea Alzheimer-ului si a altor boli care afecteaza functiile cognitive.
Multi utilizatori ai acestui medicament au descoperit ca au scapat de kilogramele in plus.

Modafinil creste nivelul arderilor de calorii si scade apletitul cu pana la 38%.
In ciuda utilizarilor multiple, Modafilul este utilizat in principal ca un medicament intelligent ce intensifica functiile cognitive.

Aceasta include manipularea mai usoara a cifrelor si recunoasterea modelelor fizice. Un studiu chiar a demonstrate restaurarea la nivel normal a abilitatilor de invatare a dependentilor de metamfetamina si ca acest supliment are unele efecte neuroprotectoare .

Ingerarea unei singure doze de Modafinil dimineata, poate oferi utilizatorului o foarte buna concentrare si stimuleaza o inalta productivitate pe intreaga durata a zilei.
Starea sporita de vigilenta derivata din acest supliment a fost vazuta chiar si de fortele aeriene ale americii, acestia aproband acest medicament in utilizarea contra oboselii.

Dozele de Modafinil
In concluzie, care ar fi doza ideala pentru a beneficia de aceste imbunatatiri cognitive si de efecte adverse scazute ?
De obicei Modafinil este vandut in doze de 100 sau 200mg . Recomandarea obisnuita este de 200mg pe zi, in special utilizata de dimineata. Poate fi luata cu sau fara mancare.
Unele persoane recomanda sa se inceapa cu o doza de 100mg pentru prima saptamana, astfel ca indivizii sa aibe timp sa se obisnuiasca cu efectele. Doza de 400mg pe zi s-a dovedit a fi foarte bine tolerate. Cu toate acestea este neclar daca o doza mai mare are beneficii positive suplimentare. Pentru persoanele care nu sunt sigure cu privire la ce doza s-ar potrivi nevoilor lor specifice, se recomandă să se consulte sfatul unui medic.

adrafinil cumpara nootropice romania suplimente cognitive pret

Cel mai bun mod de utilizare a Modafinil-ului
Pentru început, este considerat a fi foarte sigur si in general bine tolerat. Acest lucru este valabil mai ales la pacienți adulți sănătoși (nu ar trebui să fie luat de către copii).
Unele persoane sunt de parere ca modafinil trebuie dozat în funcție de greutatea corporală, cu toate acestea există puține dovezi care să demonstreze faptul că acest lucru e necesar pentru utilizatorul mediu.
În ciuda faptului că acest medicament este considerat ca fiind relativ sigur, au existat puține efecte secundare asociate cu utilizarea acestuia. Acestea includ dureri de cap, greață, nervozitate, rinită, diaree, dureri de spate, anxietate, insomnie, și amețeli.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.