Tratarea ADHD si ADD cu ajutorul Teaninei

Acest supliment a inceput sa capete cat mai multa popularitate ca un tratament natural alternativ atat in tratarea ADHD cat si ADD la copii si adulti.

Luand L-teanina s-ar putea dovedi o afacere buna, mai ales pentru cineva care cauta un medicament simplu, ieftin si care sa nu prezinte efecte secundare severe.

Deoarece aceste boli au inceput sa apara tot mai des la adolescenti si la copii, importanta unor medicamente cat mai naturale creste vertiginos.

Suplimentele de L-teanina sunt accesibile, nu au efecte secundare, iar testele ne-au aratat ca eficacitatea acestui supliment este foarte mare.

Dand o stare de calm si totodata de concentrare, L-teanina este un remediu natural ideal pentru orice persoana care sufera de frustrantele simptome ale acestei afectiuni comune.

Hai să aruncăm o privire la modul în care funcționează și de ce este o alternativă la medicamente prescrise, cum ar fi Adderall si Ritalin.

Simptomele celor cu ADHD sau ADD includ incapacitatea de concentrare, hiper energie, probleme in terminarea sarcinilor , incapacitatea de a asculta, vorbitul in exces si uitare. Acestea sunt cauzate de o deficienta de neurotransmitatori din creier care regleaza concentrarea si distragerea atentiei.

De obicei, medicina conventionala prevede utilizarea de stimulente pentru ADHD, cum ar fi Adderall si Ritalin.
In urma unui studiu mai mult de 35% dintre toti studentii au recunoscut ca au luat in timpul studiilor Aderall.

Aderall formeaza dependent, este o amfetamina, de aceea multi oameni cred ca acest supliment nu ar trebui lasat la indemana tuturor.

sulbutiamina nootropice romania cumpara prospect pret suplimente cognitive
L-teanina pentru ADHD – o alternativa naturala

Inițial găsit în frunzele de ceai verde, L-teanina este un aminoacid natural care are proprietăți psihoactive.

Consumatorii de ceai verde au stiut intotdeauna de efectele de releaxare si concentrare ale acestuia, de aceea majoritatea obisnuiesc sa consume mai multe cesti din aceasta licoare pe zi.

Acum știm de ce L-teanina este capabila să traverseze bariera hemato-encefalică și interacționează direct cu procesele neurochimice ale creierului. Acolo ea îndeplinește o serie de funcții care ar putea fi de un beneficiu direct al pacientilor cu ADHD.

L-teanina solicită producția naturală de GABA, un aminoacid care reglează homeostazia  prin inhibarea supra-tragerii de neuroni si blocarea mesajelor de stres pentru a nu ajunge la receptorii din celule.

În continuare, L-teanina acționează ca un precursor in productia de dopamina si serotonina. Prin activarea receptorilor din celule pentru acești agenți, utilizatorul simte o stare naturala de calm, încredere și pace.

Acești neurotransmițători sunt legati de funcția care se referă la memoria de lucru, durata de atenție și capacitatea de concentrare fără a fi distras.

Este L-teanina sigura pentru copii cu ADHD

Pe masura ce majoritatea diagnosticelor de ADHD sunt pentru copii, multi parinti se intreaba daca nootropicele natural sunt sigure pentru a fi administrate copiilor .

L-teanina este perfect sigura pentru a fi utilizata la toate varstele. Se recomandă ca minorilor să le fie administrate doze mai mici decât adulților.

Progresul lor ar trebui să fie monitorizat îndeaproape, efectuarea de ajustări ale dozei dacă este necesar. L-teanina este solubila in apa, ceea ce inseamna ca organismal nu stocheaza cantitati in exces si se exclude riscul unei supradoze.

Fiecare copil este diferit, dar o doza recomandata ar fi intre 30-50mg.

5 htp
Cât de des ar trebui să iau L-teanina?

Rezultatele vor varia în funcție de corpul fiecărui individ și severitatea simptomelor lor. Cu toate acestea multi oameni o utilizeaza prin impartirea dozei in 3 parti, iar administrarea se face dimineata, la pranz si seara.

Dozele mici in general produc o stare de concentrare, in schimb, dozele mari inclina spre relaxare totala.Utilizarea de suplimente naturale pentru  ADHD  sunt preferate de multi fata de utilizarea retetelor farmaceutice care vin cu riscuri, efecte secundare și costuri.

l theanina nootropice romania cumpara

Citeste mai multe despre nootropicele utilizate in tratamentul ADHD….

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.