Total Human, cel mai complex supliment nootropic de pe piata

Total Human

Acest produs este o combinație de multe ingrediente naturale, testate clinic, care sunt menite să susțină sistemul imunitar, creierul, energia, starea de spirit și nu numai. Fiecare dintre ingrediente s-a dovedit a fi de folos, datorită beneficiilor de care au dat dovadă.

Succesul sau eșecul unui supliment alimentar se află și în formula sa,  nu doar în ambalaj. Problema majorității producătorilor este că aceștia se concentrează prea mult pe lucruri precum poziționarea mărcii și ambalarea, în detrimentul formulei produsului.

Din fericire, cei de la Onnit au înțeles acest lucru, iar una dintre invențiile lor, numită ,,Total Human”, vă oferă o formulă foarte avansată și reconcepută, sub forma a două pachete:

,,Total Human Day” și ,,Total Human Night”.

După cum știm cu toții, nu există niciun supliment unic pentru toți. De exemplu, nootropicele pe care le luați dimineața, destinate menținerii concentrării pe tot parcursul zilei, pot provoca o ușoară insomnie la un moment dat. De asemenea, medicamentele inteligente concepute pentru efecte dorite pe timpul nopții, pot provoca somnolență. Însă Total Human este conceput sub forma unui pachet complex, ,,toate într-unul”, care să vă ajute să găsiți sau să restabiliți echilibrul între extreme.

Prezentare generală

Un lucru minunat de remarcat despre acest amestec din Total Human,  este că include vitamine și minerale în cantități optime. Unele dintre  problemele altor suplimente, este că acestea includ adesea ingrediente cheie, în cantități minime sau conțin ingredinte inutile.

Dacă doriți să profitați la maximum de produsul dumneavoastră, acesta ar trebui să fie conceput astfel încât să vă ofere un suport ideal din toate punctele de vedere, precum asigurarea dozei zilnice recomandate pentru buna funcționare a întregului organism. Și acesta este doar unul dintre motivele importante pentru care Total Human se dovedește a fi un compus remarcabil.

Merită să investești!

Deși prețul produsului Total Human nu este unul foarte mic, puteți fi sigur că valoarea sa este direct proporțională cu multiplele beneficii pe care acesta le garantează.

Încă din copilărie știm cu toții, că multivitaminele sunt cele mai bune modalități de a suplimenta deficitele din dieta noastră. Și, deși acest lucru rămâne valabil și în prezent, problema este că marea majoritate a suplimentelor convenționale multivitaminice au rămas în ,,epoca de piatră”. Cei care le fabrică au lovit zona de confort și nu își dau interesul pentru a descoperi mai multe modalități prin care pot optimiza nutrienții  care sunt obținuți din aceste pastile.

Total Human este un produs modern, conceput pentru a vă oferi beneficii pentru sănătate pe termen lung. Acesta beneficiază de o reuniune a efectelor pozitive date de Alpha Brain, New Mood, Shroom Tech Support, Total Human B Complex, Stron Bone și alte câteva ingrediente menite să funcționeze în favoarea ta.

Beneficii unice ale produsului Total Human

Total Human este, de asemenea, cunoscut și sub numele de Total Primate Care . Acesta este conceput pentru a acoperi diferite baze micronutriționale, ceea ce înseamnă că poate fi de mare folos atât la sportivi, cât și la oamenii obișnuiți. Câteva dintre aspectele importante care ne plac foarte mult, includ:

Satisfacerea nevoilor nutriționale

Deși poate că aveți un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, din păcate, s-ar putea ca acestea să nu fie de ajuns în asigurarea cantităților optime de nutrienți de care avem nevoie pentru a trăi și funcționa la capacitate maximă.

De exemplu, dacă vă gândiți la un super aliment precum curcuma, doar un mic procent din acesta este alcătuit din curcumină. Dar, datorită progreselor realizate în știința modernă, este posibil să se folosească mai multă curcumină din fiecare porție de turmeric – uneori chiar de două ori mai mult.

Aceasta este exact aceeași idee din spatele produsului Total Human. Deși este posibil să obțineți o parte din acești nutrienți printr-o dietă echilibrată, rar  veți primi aportul zilnic recomandat doar consumând alimente obișnuite, și de aceea este ideal să suplimentăm cu ajutorul suplimentelor alimentare.

Testat și validat

 Ingredientele din Total Human sunt testate clinic.

Chiar și  suplimentele alimentare cel mai bine fabricate pot fi periculoase pentru dumneavoastră. De exemplu, dacă luați cantități mari de vitamine B, este posibil să vă confruntați cu un risc crescut de cancer pulmonar, conform unui studiu din 2017 realizat la Universitatea de Stat din Ohio. Doza zilnic recomandată de vitamina B6, de exemplu, este de 1,3 mg, iar dacă se întâmplă să luați 20 mg, vă puteți pune în pericol siguranța dumneavoastră.

Unii producători riscă foarte mult atunci când fac compromisuri, importând ingrediente ieftine. Gândiți-vă în acest fel, 20% din ingredientele bogate în vitamine obținute țări străine sunt contaminate cu metale grele din cauza mediului poluat în care sunt cultivate.

Ingredientele clor doua formule de noapte si zi:

TOTAL HUMAN de noapte

 

Vitamina D

Niacina

Magneziu

Valeriana

Musetel

Roinita

Jujube

L-triptofan

5-HTP

Vitamina C

Zinc

Seleniu

L-Lizina

Quercitin

Acid Alfa Lipoic

Chaga

Astragalus

Agaricus blazei

Cordyceps

Reishi

Maitake

Shiitake

Tumeric

Ghimbir

Oregano

Lamaie

Piper negru

Calciu

Iod

Molibden

Bor

Spirulina

Chlorella

Ulei de Krill

Fosfolipide

Omega-3

Astaxantin

 

 

Total Human de zi

 

Vitamina E

Vitamina K2

Cupru

Mangan

Potasiu

Strontiu

Piper negru

Bor

Vitamina B6

L-Tirozina

L-Teanina

Ovaz

Fosfatidilserina

Gheara matei

Alpha GPC

Bacopa Monnieri

Huperzia Serrata

Leucina

Pterostilbene

Ulei de Krill

Fosfolipide

Omega-3

Astaxantin

Tiamina

Riboflavina

Folat

Biotina

Vitamina B5

Vitamina B1

Vitamina B12

Crom

Cordyceps

Ashwaganda

Ceai Verde

Rhodiola

Astragalus

Spirulina

Chlorella

Chaga

Astragalus

Agaricus Blazei

Cordyceps

Coriolus Versicolor

Reishi

Maitake

Shiitake

Turmeric

Ghimbir

Oregano

Lamaita

Piper Negru

 

 

Biodisponibilitate ridicată

Biodisponibilitatea reprezintă raportul dintre cantitatea de substanță activă, precum și viteza cu care aceasta este cedată, absorbită în organism, care ajunge la locul de acțiune și își manifestă efectul biologic.

Problemele biodisponibilității se manifestă prin absorbția deficitară a suplimentelor, de către organism. De exemplu, un studiu apărut în Jurnalul Internațional de Farmacologie Clinică confirmă faptul că vitaminele B- metilate (proces de fixare a unei grupări metil pe o moleculă), sunt de până la 3,5 ori mai biodisponibile decât cele obișnuite.

Din fericire, ceea ce găsiți în produsul Total Human sunt substanțe nutritive cu o biodisponibilitate foarte mare. Deci, poți fi sigur că organismul tău va profita la maxim de fiecare dintre ele.

Lista ingredientelor de pe eticheta produsului Total Human este destul de lungă. Ceea ce ne place cu adevărat la acest lucru este că producătorul oferă toate detaliile referitoare la „Cantitatea pe porție” și „Valoarea zilnică procentuală” pentru o transparență și mai mare.

Dar există, de asemenea, includerea de amestecuri proprietare, cum ar fi următoarele:

  • Onnit Flow Blend – 325 mg;
  • Onnit Focus Blend – 120 mg;
  • Amestec de combustibil Onnit – 33 mg;
  • Onnit Myco-Immune Blend – 500 mg;
  • Onnit Nutri-Immune amestec – 202 mg;
  • Onnit Tranquility Blend – 225 mg;

Amestecurile proprietare nu sunt dintre cele mai bune, dar putem înțelege că Onnit, ca orice altă companie de acest gen, trebuie să își protejeze invențiile împotriva companiilor care se dezvoltă copiind formulele altora. În orice caz, compania a făcut un pas mai departe, asigurându-se că ingredientele sale sunt testate de terți și certificate ca fiind sigure pentru utilizare.

Alternative

Ca si alternative putem aminti Mind Lab Pro, un concurent serios din gama suplimentelor nootropice !

Prețuri

O cutie care conține 30 de porții (1 porție = o doză dimineața+o doză seara) vă poate costa 130 de dolari. Deși achiziționarea acestui produs este puțin costisitoare, analizând tipul de ingrediente și de efecte pozitive, pe care le obțineți în schimb, credem că prețul este justificabil.

Efecte secundare potențiale

Până acum, am prezentat doar lucruri pozitive despre acest produs și asta pentru că sincer, credem că formula este destul de bine realizată. Dar nu este perfectă.

O problemă ar fi lista lungă de ingrediente care alcătuiesc acest nootropic. Și, deși aceast lucru are și beneficii, în același timp poate determina suferință gastro-intestinală dacă aveți un stomac sensibil.

Evitați Total Human de la Onnit dacă sunteți:

  • Gravidă;
  • Alăptați;
  • Suferiți de boli ale stomacului sau orice alte boli grave;
  • Utilizați alte medicamente care ar putea interacționa cu acesta.

Cine îl poate consuma

Recomandăm acest supliment oricui își dorește îmbunătățirea stării generale. Este un pachet toate-într-unul care vă ghidează pe calea către succes, având în același timp grijă să nu vă expună la efecte secundare dure. Acestea fiind spuse, trebuie să fiți în măsură să cheltuiți aproximativ 130 de dolari la sfârșitul fiecărei luni pentru a menține acest obicei avantajos.

Gânduri finale

Organismul uman funcționează pe același principiu ca autoturismul dumneavoastră. Puteți alege fie să vă conduceți mașina cu un combustibil obișnuit, fie cu unul premium. Dacă îl alegeți pe cel din urmă, mașina dumneavoastră va funcționa mai bine, iar motorul său va rămâne mai curat pentru o perioadă mai mare de timp, ceea ce înseamnă că vor fi necesare mai puține deplasări la mecanic, mai puțin disconfort și mai puține cheltuieli.

Acestea fiind spuse, Onnit vă propune să nu ezitați în a încerca măcar pentru o scurtă perioadă de timp să vă dați un refresh total cu ajutorul lui Total Human.

 Puteti achizitiona produsul direct de pe siteul producatorului ONIT, click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.