New Mood, tratarea anxietatii, stresului si a somnolentei

Onit ,,NEW MOOD,,

În acest articol vom analiza îndeaproape noul supliment, Mood de la Onnit. Conținând 10 ingrediente importante, aceste capsule sunt concepute pentru a susține producția de serotonină la nivelul creierului, asigurând astfel starea de calm, somn liniștit și relaxare.

Notă: conținutul articolului este menit să aibă un caracter informativ, dar nu trebuie luat ca sfat medical și nu ar trebui să înlocuiască sfatul și supravegherea medicală de la un profesionist instruit. Vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice rutină cu suplimente alimentare sau medicamente. Dacă simțiți că ați putea suferi de orice tulburare de somn sau afecțiune medicală, vă rugăm să vă adresați imediat medicului dumneavoastră!

Compania Onnit a fost fondată în anul 2010, având ca scop principal ajutorul acordat oamenilor pentru a realiza o îmbunătățire, o optimizare a întregului  organism uman. Dacă această informație vă sună ciudat sau înfricoșător și vă duce cu gândul la o lume a roboților, ei bine, vă asigur că nu este nici pe de parte vorba de robotizarea oamenilor, deci nu vă faceți griji! Tot ceea ce înseamnă cu adevărat numeroasele produse ale companiei Onnit, de la suplimente la echipamente de fitness și îmbrăcăminte de antrenament, sunt concepute pentru a îmbunătăți fiecare aspect al vieții unui individ.

New Mood Supplement a fost testat de terți, printre care Grupul de control al substanțelor interzise, pentru a garanta că este sigur pentru consumul uman și fără să conțină ingrediente care ar putea determina efecte nocive.

Acest supliment are unul dintre cele mai complexe profiluri de ingrediente! Este alcătuit din zece elemente principale, diferite, care, atunci când sunt combinate, produc un efect maxim de „calm zilnic”.

Dacă ești o persoană anxioasă și stresată în mod constant, o mică doză de calm zilnic ți-ar prinde foarte bine!

Ingrediente

Ingredientele numite și jucătorii minori, apar în cantități destul de mici: niacină, vitamina B6 și magneziu.

Niacina (30 mg) , cunoscută sub numele și de vitamina B3, este adesea utilizată pentru scăderea colesterolului ridicat și s-a dovedit a fi eficientă în reducerea riscului de infarct.

Vitamina B6 (20 mg) – Spre deosebire de vitamina B3, organismul nu poate produce în mod natural vitamina B6, deci este important să o obțineți din surse externe. Deși are o serie de beneficii, cel mai important este reglarea dispoziției.

Magneziu (40 mg) – Un element vital pentru sănătatea oaselor, dar unele cercetări i-au demonstrat și eficacitatea în ceea ce privește somnul. Un studiu clinic din anul 2012, a constatat că subiecții care au primit un supliment de magneziu de 500 mg, în fiecare noapte, timp de 8 săptămâni, au adormit mai repede și au petrecut mai mult timp în pat decât colegii care au primit un placebo.

„Onnit Tranquility Blend” (450 mg) conține patru ingrediente diferite: rădăcină de valeriană, mușețel, balsam de lămâie și extract de semințe de Jujube.

Rădăcină de valeriană  a fost utilizată  în scop medicamentos încă din vremea grecilor antici, ulitizându-se prima dată sub formă de tratament pentru insomnie, în secolul al II-lea. S-au făcut multe studii despre beneficiile pentru sănătate ale rădăcinii, dar puține în mod specific despre somn. Însă, un studiu din 2004, a constatat că valeriana a ajutat la calmarea și scăderea activității electrice din creier.

Mușețel –  Popular datorită ulizării dese în ceaiuri, extractul de mușețel a fost folosit ca ajutor pentru somn de secole și există o mulțime de cercetări care îl susțin. Un studiu recent susține că este incredibil de eficient și în tratarea anxietății.

Balsam de lămâie – Un alt produs destul de cunoscut datorită beneficiilor sale, balsamul de lămâie natural, s-a dovedit a îmbunătăți starea de spirit și a reduce stresul.

Extract de semințe de Jujube – Fructul de Jujube a fost înțeles de multă vreme ca un ajutor natural eficient al somnului, funcționând la fel ca pentru calmarea și liniștea minții. Cercetări recente au susținut aceste lucruri, unii experți susținând că extractul posedă proprietăți „neuroprotectoare”.

Și, în cele din urmă, o altă cantitate esențială de amestec, care este alcătuită din trei elemente care influențează în mod direct producția de serotonină: L-triptofan, 5-HTP și inozitol.

L-triptofan (400 mg) – Cunoscut popular ca aminoacid din curcan, care provoacă somnolență la Ziua Recunoștinței, triptofanul produce serotonină, care la rândul său produce melatonină, hormonul somnoros al organismului.

5-HTP (150 mg) – 5-HTP sau L-hidroxitriptofan este un aminoacid care face parte din biosinteza serotoninei. Acest element este eficient în tratarea depresiei și neliniștii.

Inozitol (12 mg) carbohidrat găsit în organism care poate reduce anxietatea prin influiențarea pozitivă a producției de serotonină.

Niciunul dintre toate aceste ingrediente nu conține gluten, soia sau cofeină!

 Onnit sugerează să luați două capsule în fiecare noapte înainte de culcare, pentru a obține rezultatele mult dorite. Ceea ce îl face foarte interesant pe acest supliment, este  faptul că dacă îl consumați înainte de culcare, el asigură o noaptea și un somn liniștit, iar dacă este consumat pe timpul zilei, reglează buna dispoziție și amplifică starea de relaxare.

Ar trebui, de asemenea, să menționez că suplimentul vine, fie într-un recipient  de 30 de pilule pentru doar 30 de dolari, fie într-un recipient  de 60 de capsule pentru 60 de dolari.

Raportul preț/calitate este unul cât se poate de avantajos! Dacă ajungeți să vă placă produsul, puteți opta pentru un abonament pentru a-l primi o dată pe săptămână, lunar, de două ori pe lună sau trimestrial.

Nu ezita să încerci ! Te asigurăm că nu vei regreta!

 

,,Una dintre cele mai mari probleme ale mele, legate de somn, este adormirea. Chiar dacă sunt super epuizat după o zi lungă și solicitantă, odată ce  pun capul pe pernă, mintea mea începe să fie bombardată de tot felul  de gânduri, liste de sarcini, amintiri și idei, mai mult sau mai puțin importante. Prin urmare, era important pentru mine să găsesc un supliment pentru somn care să reducă acest zgomot din mintea mea și să îmi liniștească creierul.

De când am încercat noul supliment pentru bună dispoziție și somn liniștit (New Mood Supplement), mă simt mai odihnit și liniștit. Acesta nu mi-a afectat activitatea zilnică, ba chiar m-a ajutat să îmi desfășor activitățile zilnice cu mai mult calm, ștergând orice urmă de stres inutil și agitație.”

,,Până să iau suplimentul New Mood , marea mea problemă a fost că nu puteam dormi toată noaptea. Indiferent la ce oră adormeam, aveam un somn agitat și întrerupt.  Până să ajung să iau New Mood Supplement, am încercat tot felul de suplimente, însă fără rezultat.

Avantaje și dezavantaje :

Ei bine, oameni buni, am ajuns la sfârșitul acestui articol. Încă nu sunteți sigur dacă New Mood v-a convins? Fără griji! Mai jos, vă voi împărtăși ultimele gânduri despre produs pentru a vă ajuta să vă hotărâți.

Avantaje

 • testat de terți
 • complex mare de ingrediente naturale
 • eficacitate mare în urma amestecului ingredientelor
 • fără prescripție medicală
 • NU provoacă reacții adverse severe sau efecte nocive
 • raport bun preț/calitate

 

Dezavantaje

 • nu se recomandă administrarea în cazul în care sunteți gravidă sau alăptați
 • poate interacționa cu alte tratamente, medicamente sau suplimente
 • poate fi lipsit de efecte la unele persoane
 • nu se recomandă administrarea fără sfatul unui medic sau specialist
 • nu se administrează dacă suferiți de boli grave( cancer, leucemie, gastrită etc)
 • nu se administrează dacă sunteți alergic la unele dintre ingredientele ce îl compun

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.