Alpha Brain, super nootropicul pentru memorie si concentrare

Alpha Brain, super nootropicul pentru memorie si concentrare

Suplimentul Alpha Brain de la Onnit Labs cuprinde o combinatie de nootropice folosite pentru stimularea concentrării și memoriei.

Dacă sunteți în căutarea unui stimulator al funcțiilor creierului, acesta este considerat unul dintre cele mai bune și eficiente nootropice care pot îmbunătăți nivelul de concentrare, starea de spirit, nivelul de energie și capacitatea cognitivă în mai multe moduri diferite.

Este o combinatie echilibrata de nootropice, compusă din ingrediente naturale, care vă pot proteja și menține, celulele creierului și sănătatea neuronilor.

Ingredientele Alpha Brain includ câteva nootropice bine stabilite și spre deosebire de multe alte produse, le conțin în doze substanțiale. Printre ingredientele folosite se numara si Tirozina, Alpha GPC, Vinpocetina, Huperzina A și Bacopa Monnieri.

Comentariile despre Alpha Brain au fost foarte pozitive, iar suplimentul a obținut chiar și o aprobare mult mai populară de la Joe Rogan.

Racetamurile, cum ar fi Piracetam și Aniracetam, sunt două dintre cele mai puternice suplimente nootropice descoperite vreodată și sunt mult mai potrivite pentru a oferi eficiență în cel mai scurt timp posibil, în ceea ce privește concentrarea și atenția. Dar Alpha Brain nu conține racetamuri, din acest motiv a devenit o practică obișnuită de a asocia Alpha Brain cu un racetam pentru a obține cele mai bune rezultate.

Un numar mare de suplimente pentru stimularea funcțiilor creierului de pe piața din ziua de astăzi, sunt supraestimate din punct de vedere al performantei și oferă puțin până la niciun beneficiu real. Dar Alpha Brain este unul dintre cele mai bune nootropice, stimulând aproape toate cele mai importante funcții ale creierului, oferind efecte vizibile într-un timp scurt.

alpha brain cumpara romaniaDiversitatea ingredientelor este ceea ce face ca Alpha Brain să fie potrivit pentru aproape oricine. Ingrediente cum ar fi : Vinpocetina eficient pentru creșterea fluxului sanguin către creier, Alpha GPC pentru suplimentarea cu colină și Huperzina A pentru prevenirea defectării neurotransmițătorului de acetilcolină, sunt bine cunoscute în rândul utilizatorilor de nootropice.

Diversitatea în ingrediente este ceea ce face ca Alpha Brain să fie potrivit pentru aproape oricine.

Dacă ați dobândit o experiență vastă în ceea ce privește utilizarea de nootropice, atunci acest produs ar putea să nu fie pentru dumneavoastră. Sunt șanse mari ca Alpha Brain să nu vă mai satisfacă așteptările odată ce ați căpătat o anumită experiență, în urma căreia este posibil să vă fi proiectat propriul regim cu nootropice și compuși mai puternici.

Cu toate acestea, dacă sunteți nou în ceea ce privește consumul de nootropice sau nu doriți să pierdeți timpul și banii pentru a vă crea propriul dumneavoastră pachet, atunci Alpha Brain este un amplificator general, solid cognitiv.

După cum s-a menționat anterior, Alpha Brain nu conține niciun tip de Racetam, cum ar fi Piracetam sau Aniracetam. Racetamurile și derivatele acestora, precum Noopept, sunt de departe cele mai eficiente și cele mai populare nootropice disponibile astăzi. Multe companii de suplimente sunt dispuse să adauge acești compuși în produsele lor. Acestea fiind spuse, o mulțime de oameni aleg să combine singuri Racetamuri cu Alpha Brain pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ingrediente Alpha Brain
În fiecare comprimat Alpha Brain, veți găsi 11 tipuri de nootropice, complementare care îmbunătățesc cunoașterea în moduri diferite deodată. Aceste vitamine ale creierului includ Alfa-GPC-Colina, Huperzina A, Vinpocetina, AC-11, Bacopa Monneiri, Serrata, Pterostilbene, Mucuna Pruriens, Gaba, Paie de ovăz și Vitamina B6.

Fiecare dintre aceste componente joacă un rol diferit în îmbunătățirea abilităților mentale, creșterea neuroplasticității și a performanței memoriei, îmbunătățirea atenției și concentrării, precum și îmbunătățirea spiritului și a aptitudinilor sociale.

Este Alpha Brain sigur?
Există efecte secundare Alpha Brain pe care le puteți aștepta atunci când utilizați acest tip de nootropic?

Pentru ca un supliment să poată fi clasificat ca nootrop, acesta trebuie să prezinte un potențial extrem de redus pentru efecte secundare și toxicitate în consumul uman. În general, administrarea de Alpha Brain este considerată a fi la fel de sigură ca și consumul de sare.

Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să luați Alpha Brain în fiecare zi pentru a determina o creștere permanentă a nivelelor neurotransmițătorilor și pentru a avea un efect pe termen lung asupra conservării și producerii de celule noi ale creierului . Puteți mări doza la două sau trei pilule simultan atunci când studiați pentru un examen sau pentru orice altă sesiune extinsă, bazată pe efort psihic.

Doza maximă recomandată pentru o zi este de patru pastile și nu trebuie să depășiți acest nivel într-o perioadă de 24 de ore.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.