Rezumat dupa utilizarea de Mind Lab Pro, cel mai puternic si sigur supliment nootropic

Mind Lab Pro, a fost unul dintre primele tipuri de nootropice pe care le-am incercat vreodată. Este unul dintre cele mai avansate și mai complexe serii de nootropice, care au fost concepute pentru a vă îmbunătăți performanța cognitivă.

De ce este Mind Lab Pro nootropicul preferat? Functionează?

Mind Lab Pro este un supliment alimentar format din mai multe nootropice. Este una dintre cele mai complexe formule, fără cofeină, fără soia, fără alergeni, fără gluten.

Aceast tip de nootropic influențează pozitiv 4 domenii principale de performanță cognitivă: memorie ( învățare), performanță generală (viteză, concentrare), mentalitate (creativitate, motivație) și are un impact structural (anti-îmbătrânire).

Dar funcționează într-adevăr? Care este știința din spatele ei? Este sigur? Și de unde îl poți cumpăra?

Am testat Mind Lab Pro câteva luni. Functionează cu adevărat?
O întrebare simplă are nevoie adesea de un răspuns complex.
Nu există nicio îndoială că Mind Lab Pro este un fantastic nootropic. Lasă-mă să îți explic de ce.

Mind Lab Pro este alcătuit din mai multe nootropice bine cunoscute, printre care Citicolina (îmbunătățește memoria și menține balanța starea de spirit), L-Teanina (ne face să ne simțim treji), Vitamina B6 (îmbunătățește performanța mentală) și Vitamina B12 ( îmbunătățește funcțiile noastre cognitive).

Am testat Mind Lab Pro timp de câteva luni pentru a înțelege cum funcționează cu adevărat și ce se întâmplă după ce îl luați pentru o perioadă mai lungă. Iată ce s-a întâmplat în primele două săptămâni:

Eram foarte entuziasmat când pachetul meu a sosit, am luat primele două capsule și nu s-a întâmplat nimic. A doua zi a fost la fel. Însă, a treia zi , m-am simțit lovit de o puternică de energie.

Dar Mind Lab Pro nu conține cofeină sau alte suplimente care ar putea oferi o asemenea energie puternică. Funcționează diferit – are un efect aproape invizibil asupra corpului tău , cel puțin până într-o zi când te trezești și spui: Wow, chiar funționează acest lucru!

Deci, în prima săptămână, am crezut că Mind Lab Pro nu funcționează. Nu e suficient de puternică. Dar apoi….

În a doua săptămână s-a întâmplat ceva. E greu de explicat ce anume, dar am putut observa cu ușurință diferența în concentrarea și productivitatea mea.

Am scris în acel moment foarte mult și îmi amintesc cum scrisul devenea mai ușor și mai ușor. Adesea vorbesc despre modul în care obiectivul este cheia furnizării de informații reale și utile.

Deci, la început,nu eram convins că Mind Lab Pro este cheia succesului meu – pilula mea nelimitată. După ce am început să mă îndoiesc, Mind Lab Pro ,, a suflat” niște magie!

În săptămânile 3 și 4: M-am obișnuit să iau două capsule de Mind Lab Pro dimineața. De obicei, l-am combinat cu suplimentele Omega-3.

Nu am avut mult timp (sau voință) în această perioadă să mă pregătesc foarte mult, dar vă pot spune că organismul meu a lucrat la maximum. M-am concentrat ore și ore, am simțit că nimic nu mă poate opri.

Productivitatea mea a crescut la un nivel pe care nu l-am cunoscut niciodată înainte de a lua Mind Lab Pro .Am observat cum mi s-a îmbunătățit focusul și cum am ajuns să perseverez.

Dacă acest lucru s-a întâmplat, deoarece memoria mea s-a îmbunătățit sau pentru că atenția mea s-a îmbunătățit, este greu de judecat.. Aveam nevoie de rezultate rapide și le-am oținut.Încearcă-l și vei vedea despre ce vorbesc!

Bazându-mă pe cercetarea și experimentele mele personale, cred că utilizarea de Mind Lab Pro are efecte pozitive asupra performanței și memoriei cognitive. Focusul meu s-a îmbunătățit dramatic pe parcursul perioadei de testare, productivitatea mea era la vârf, am devenit foarte eficient și, prin urmare, m-am simțit fantastic cu multă energie.

Nu am observat o schimbare directă, majoră în starea mea de spirit în timp ce luam Mind Lab Pro timp de câteva zile bune. Aceast nootropic nu conține cofeină (sau o alternativă). Prin urmare, nu primești cu adevărat o lovitură de energie după ce o iei.

Dar starea mea generală a fost mult mai bună decât înainte, pentru că am fost pur și simplu mai bun in realizarea diferitor lucruri. Și asta contează mai mult.
Testele mele personale regulate au demonstrat că utilizarea de Mind Lab Pro îmi îmbunătățește performanța și de aceea o să continui să o iau.

După ani de experimente cu nootropice și testarea mai multor alternative, pot spune cu ușurință că Mind Lab Pro este un schimbător de jocuri,devenind astfel nootropicul meu preferat!

Este sigur să consumati Mind Lab Pro?
Este sigur să luați vitamine și minerale suplimentare?

Depinde. Există deja aporturi zilnice recomandate pentru mai multe nootropice (la fel ca și pentru vitamine și minerale).

Cercetările actuale arată că nootropele naturale influențează pozitiv performanțele noastre și dacă este luată în doze mici, nu determina niciun efect secundar negativ (valabil pentru mai multe vitamine).

Mind Lab Pro folosește ingrediente de înaltă calitate și foarte bine cercetate, motiv pentru care cred că este cu siguranță un supliment sigur pe piață. Sincer, nu sunt multe produse pe care le-am încercat și care au avut o influență pozitivă asupra performanței mele,cum a avut Mind Lab Pro.

Cum și când să luați Mind Lab Pro?

De obicei iau Mind Lab Pro dimineața cu micul dejun. În mod normal, se recomandă două capsule dimineața după micul dejun. Compania sugerează administrarea a 4 capsule în cazul unei performanțe sporite.

Rar iau mai mult de două capsule pe zi. Pentru a obține rezultate mult mai rapide și eficiente, am combinat Mind Lab Pro cu o cafea.

Putem dezvolta toleranță față de efectele date de Mind Lab Pro?

Nu există dovezi care să demonstreze că acest lucru se poate întâmpla. Experții susțin că nu se poate dezvolta cu adevărat o toleranță față de majoritatea nootropicelor.

 

Ce spun alții despre Mind Lab Pro?

Pe lângă citirea a numeroase recenzii pozitive, încerc întotdeauna să găsesc feedback de la experți, medici, psihologi și alții cu know-how-ul pe un anumit subiect. Și Mind Lab Pro are câteva dintre ele care confirmă faptul că este suplimentul creierului viitorului.

De asemenea, am avut mai multe discuții cu medici despre nootropice în general și despre Mind Lab Pro. Majoritatea au confirmat că Mind Lab Pro constă în nootropice fiabile.

Potrivit Mind Lab Pro, toate cele 11 ingrediente din Mind Lab Pro sunt sigure și bine tolerate.

Pentru a face un scurt rezumat:
a) Mind Lab Pro îmbunătățește cu siguranță performanțele noastre cognitive;
b) Mind Lab Pro este considerat sigur și 100% natural;
c) Mind Lab Pro nu a determinat efecte secundare negative pe termen scurt atunci când am luat;

 

Iată cateva ingrediente pe care le conține Mind Lab Pro:
250 mg Citicolină
100 mg fosfatidilserină
150 mg Bacopa Monnieri
500 mg ciupercă de leu
175 mg N-acetil-L-tirozină
100 mg L-Teanină
50 mg Rhodiola Rosea (3% rosavină și 1% salidrosid)
2,5 mg vitamina B6
100 mcg Vitamina B9
7,5 mcg de vitamina B12
Extract de scoarță marină de 75 mg
Pentru a obține o explicație mai detaliată a acestor ingrediente, vă rugăm să le verificați mai jos.

Citicolina

Potențialele beneficii nootropice:
Energizează și îmbunătățește performanțele mentale fără apariția efectelor secundare de oboseală ale stimulentelor.

În urma cercetărilor s-a demonstrat că Citicolina ajută la creare si meținerea echilibrului emoțional, memoriei, atenției și concentrării. Pe termen lung, poate ajuta la menținerea funcției creierului sănătos împotriva schimbărilor structurale legate de vârstă și declinul mental.

Citicolina ajută la recuperare,în urma unor leziuni cerebrale.

Fosfatidilserina

Potențialele beneficii nootropice:
poate accentua memoria, încetinește declinul cognitiv și promovează o perspectivă pozitivă.

S-a demonstrat ca ajută persoanele în vârstă cu degenerare cerebrală, aparent încetinind progresia pierderii de memorie, ajutând în același timp starea de spirit, anxietate, socializare și claritate mentală.

Ca urmare, Fosfatidilserina este singurul nootropic cu o cerere de FDA-calificat pentru reducerea riscului declinului cognitiv.

Bacopa monnieri

Potențialele beneficii nootropice:
Bacopa are legături puternice cu performanța memoriei, cu învățarea și reținerea pe termen lung ale noilor cunoștințe.

În urma cercatărilor, s-a demonstrat că Bacopa poate încetini rata uitării informațiilor nou dobândite. Cercetătorii au sugerat, de asemenea, că pot accelera procesarea mentală, optimizează cunoașterea sub stres și promovează relaxarea.

Lion’s Mane Mushroom

Potențialele beneficii nootropice:
Un studiu dublu-orb, controlat cu placebo, a corelat Lion’s Mane cu îmbunătățiri cognitive semnificative la adulții cu vârste cuprinse între 50-80 de ani, cu insuficiență cognitivă ușoară.

De asemenea, în cadrul studiilor clinice,cercetătorii au afirmat că Lion’s Mane poate ajuta la menținerea echilibrului stării de spirit.

Tirozină ca N-acetil-L-tirozină

Cercetarea clinică umană a sugerat că Tirozina contribuie într-un procent ridicat la promovarea memoriei în condiții de multifuncționalitate și la optimizarea performanței mentale în condiții de stres ridicat, oboseală și lipsa de somn.

L-Teanina

Potențialele beneficii nootropice :
L-Teanina poate determina o stare de liniște, calmă, dar în același timp maximizând atenția, vigilența și concentrarea.

Este folosită pentru studierea, învățarea, rezolvarea problemelor creative, artă sau alte sarcini care necesită o contemplare liniștită. L-Teanina ajută, de asemenea, la reducerea efectelor secundare dureroase ale cofeinei.

Rhodiola Rosea

Potențialele beneficii nootropice:
Ca planta „adaptogenă”, ajută la întărirea rezistenței mentale și fizice,în condiții de stres, sprijinind în același timp energia creierului, promovând o gândire clară și calmă.

Rhodiola este folosită pentru a îmbunătăți procesarea mentală, memoria, învățarea, durata atenției, starea de spirit și capacitatea de lucru. De asemenea, a câștigat faima ca fiind un amplificator al performanței minții și corpului în rândul olimpicilor.

Vitaminele B6, B9 și B12

Potențialele beneficii nootropice:
Vitaminele B6, B9, B12, pe care le conține Mind Lab Pro, vizează homocisteina ca un trio sinergist, ajutând la obținerea performanței mentale și prevenirea apariției problemelor legate de declinul cognitiv, îmbătrânirea creierului și fluxul sanguin scăzut în creier.

De asemenea,s-a demonstrat că vitaminele B6, B9 ,B12 promovează echilibrul stării de spirit, energia mentală, stocarea informației și sănătatea pe termen lung a creierului.

Extracte de scoarță marină

Potențialele beneficii nootropice:
Componenții de proanthocianidină ai scoarței de pin sunt sugerați pentru a spori energia mentală, atenția, învățarea, concentrarea, memoria, claritatea mentală și sănătatea creierului în anii următori.

Luând Mind Lab Pro într-o combinație cu un mod de viață sănătos, veți obține una dintre cele mai sigure modalități naturale de a vă îmbunătăți performanța.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.