Ce trebuie sa stim despre Covid 19 si ceata cognitiva !
La începutul pandemiei, un grup de neurologi de la Universitatea Columbia au analizat efectele neurologice ale focarelor de coronavirus din trecut (nu noi), în încercarea de a înțelege ce ar aduce noul virus. Ei au remarcat probleme persistente de cogniție și probleme psihiatrice la pacienții în curs de recuperare. Simptomele post-COVID-19 au inclus ceață cerebrala, oboseală, dificultăți de concentrare, dificultăți de trezire dimineața și incapacitate de lucru indelungat.
„Unii au, de asemenea, probleme de gândire și comportament mai specifice – uită numele persoanelor pe care le cunosc bine, nu isi pot mentine concentrarea. . . sunt inexplicabil de anxiosi si dorm prost”, a remarcat un doctor.
Dr. Anna Nordvig, neurolog și cercetător postdoctoral clinic și de cercetare la Universitatea Columbia Vagelos Colegiul Medicilor și Chirurgilor, a spus: „Nu sunt încă convinsă că virusul invadează neuronii creierului sau celelalte celule ale acestuia. Cred că este mai probabil ca această inflamație vastă, sistemică, să afecteze multe organe inclusiv creierul și sistemul imunitar din creier.
Acest lucru schimbă modul în care creierul lucreaza. Neuropatologii din Columbia au condus recent un raport despre un pacient cu modificări inflamatorii la nivelul creierului în timpul infecției sale cu COVID-19. Acesta este un indiciu că aceste schimbări pot avea loc chiar și fără o infecție reală a celulelor creierului în sine. ”
Mulți dintre cei care s-au vindecat de coronavirus s-au plâns de probleme continue cu funcționarea cognitivă, dureri de cap, oboseală, insomnie și anxietate persistentă. Pacienții simt adesea că COVID-19 a cauzat nu numai ceață cognitiva, ci și leziuni de durată a creierului lor. Un raport UCLA Health COVID-19, a sugerat că ceața cognitiva care poate apărea după recuperarea de la virus poate fi cauzată de tulburarea de stres post-traumatic.
Cercetările continuă în efortul de a determina efectele secundare specifice ale infecției cu COVID-19 asupra creierului, unii oameni de știință constatând că multe dintre aceste preocupări cognitive pot fi rezultatul traumei psihologice și al stresului.
Creierul este cea mai delicată și complexă parte a corpului tău. Este foarte important să aveți grijă de creier. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, au tendința de a dezvolta diferite afectiuni. Demență, Alzheimer, pierderea concentrării și a memoriei.
Este mai bine să începeți să luați suplimente esențiale înainte ca starea dumneavoastră să se agraveze. Există multe suplimente naturale disponibile pe piață pentru ceața cognitiva. Ceata cerebrala este o afecțiune a creierului foarte complexă în care te confrunți cu pierderea memoriei și a concentrării.
Mind Lab Pro contine 11 nootropice.. Aceste amestecuri lucrează împreună pentru a îmbunătăți activitatea creierului. Acesta va oferi energie creierului și va crea un perete imunitar împotriva bolilor. Deasemenea stimuleaza activitatea cognitivă și gândirea critică.
Suplimentul promovează vindecarea și repararea celulelor creierului. Pe măsură ce îmbătrânim, suferim diverse traume sau afectiuni, creierul devine slab și își pierde imunitatea. Mind Lab Pro va lucra pentru a îmbunătăți, repara și vindeca peretele imunitar. Ciuperca coama leului din supliment funcționează perfect în refacerea și repararea celulelor.
Suplimentul, atunci când este luat în mod regulat, promovează un creier sănătos, o concentrare îmbunătățită și îmbunătățește memoria. Bacopa Monnieri este cel mai bun aditiv pentru relaxarea muschilor. Mind Lab Pro este perfect pentru menținerea nivelului de zahăr din sânge și a sistemului digestiv.
Suplimentul nu conține gluten, lactoză, lactate și nu este OMG. Nu există aditivi sintetici sau artificiali prezenți în supliment. Este un supliment eficient, sănătos, legal și sigur pentru ceața cognitiva.
[…] Timalina (thymalin), obținută din timus de vițel, s-a dovedit a fi benefică pentru imunitatea mediată celular. Așadar, medicii din unele tari îl folosesc acum pentru a trata pacienții care suferă de pneumonie severă afectată de COVID-19. […]
[…] eficacității clinice și siguranței Triazavirin ( Riamilovir ) în tratamentul pacienților cu COVID-19 și au primit rezultate pozitive de […]
[…] Comisia Națională de Sănătate a Republicii Populare Chineze a selectat ARBIDOL (Umifenovir) ca medicament pentru tratarea coronavirusului Covid 19. […]