Triazavirin ( Riamilovir ) eficient in tratarea Covid 19

Triazavirin ( Riamilovir ) se dovedește din ce în ce mai mult a fi foarte eficient în tratarea coronavirusului.

Acest subiect a fost centrul webinarului „Posibilitatea utilizării riamilovirului ( Riamilovir ) pentru infecția cu coronavirus”, care a avut loc în cadrul proiectului „COVID-19 – opinia oamenilor de știință și practicieni de top”.

Mulți oameni de știință și medici cunoscuți ai Rusiei au participat la webinar: Valery Charushin, Vladimir Rusinov, Nikita Lomakin, Alebay Sabitov, Kirill Zykov.

În timpul webinarului, Valery Charushin, reprezentant al grupului de dezvoltatori de Triazavirin ( Riamilovir ), șeful Filialei Ural a Academiei Ruse de Științe, a vorbit despre istoria creării și dezvoltării medicamentului.

El a subliniat că Triazavirin ( Riamilovir ) este un medicament original dezvoltat pe baza institutelor Academiei Ruse de Științe. Medicamentul nu funcționează în momentul pătrunderii în celulă, ci direct în celulă blocând sinteza ARN viral.

Valery Charushin a subliniat că Triazavirin ( Riamilovir ) a trecut de toate fazele studiilor clinice multicentre și și-a dovedit eficacitatea împotriva gripei și a infecțiilor virale respiratorii acute și, de asemenea, a trecut testele clinice împotriva virusului SARS-CoV-2.

În special, medicii militari au efectuat un studiu comparativ al eficacității clinice și siguranței Triazavirin ( Riamilovir ) în tratamentul pacienților cu COVID-19 și au primit rezultate pozitive de utilizare.

Triazavirin ( Riamilovir ) eficient in tratarea Covid 19

În 2020, au făcut deja alegerea și au inclus triazavirin ( Riamilovir ) în standardul de tratament pentru noua infecție cu coronavirus (COVID-19) în forțele armate ale Federației Ruse.

În cadrul webinarului, Alebay Sabitov, șeful Departamentului de Boli Infecțioase și Imunologie Clinică la Universitatea de Medicină de Stat din Ural, a vorbit despre experiența clinică cu Triazavirin ( Riamilovir ) la cinci centre clinice în 2020.

El a detaliat studiile de la Spitalul Orășenesc nr. 14 din Ekaterinburg, unde Triazavirina a fost testată împotriva COVID-19 în colaborare cu Universitatea de Medicină de Stat din Ural.

Au fost efectuate două studii pentru a studia eficacitatea și siguranța medicamentului în tratamentul pacienților cu COVID-19, precum și eficacitatea și siguranța utilizării profilactice a Triazavirin în noua infecție cu coronavirus în focare industriale și familiale.

Studiile au arătat o eficacitate de 97,5% a medicamentului în cazul utilizării profilactice și eficacitate de 100% în tratamentul pacienților cu COVID-19.

Acest lucru este evidențiat de dinamica clinică pozitivă a pacienților, precum și de parametrii de laborator și de rezultatele testării PCR.

Tolerabilitatea medicamentului în ambele studii a fost observată ca fiind bună, nu au fost identificate reacții adverse semnificative sau efecte secundare.

Trebuie amintit că Triazavirin își are originea în Institutul Politehnic Ural (acum UrFU). Molecula care a devenit baza viitorului medicament a fost sintetizată în laboratorul Departamentului de Chimie Organică.

„Medicamentul are o istorie foarte lungă: am efectuat primele studii în această direcție încă din anii 80 ai secolului trecut”, spune Vladimir Rusinov, profesor la UrFU, care s-a implicat personal în aceste studii științifice.

„Deja la acel moment ne-am dat seama că molecula obținută are un efect antiviral puternic. Desigur, suntem mândri că Triazavirin ( Riamilovir ) s-a dovedit a fi foarte eficient și în tratarea coronavirusului. Și-a dovedit deja eficacitatea în Rusia și China, iar acum este studiat în Africa de Sud”.

Triazavirin ( Riamilovir ) eficient in tratarea Covid 19

Experții în triazavirin ( Riamilovir ) se bazează, de asemenea, pe rezultatele colegilor ruși și străini, în care medicamentul a demonstrat eficacitate în tratarea COVID-19.

Datorită efectului antiviral direct: reduce reacțiile inflamatorii și, astfel, reduce afectarea organelor vitale și reduce nevoia de tratament terapeutic.

De unde cumparam

La Nootropice Romania dorim sa informam publicul de multitudiea suplimentelor nootropice, de data aceasta o sa facem cateva exceptii cu acest medicament devenit celebru si alte cateva despre care urmeaza sa scriem !

Triazavirin ( Riamilovir )  poate fi achizitionat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.