Arbidol (Umifenovir) prevenirea si tratarea Covid 19

Comisia Națională de Sănătate a Republicii Populare Chineze a selectat ARBIDOL (Umifenovir) ca medicament pentru tratarea coronavirusului Covid 19.

Există, de asemenea, o serie de studii care arată eficacitatea acestuia împotriva ARVI și gripei.

Clorhidratul de Arbidol (Umifenovir) este un medicament antiviral cu spectru larg de diferite utilizări, care este cel mai adesea utilizat în tratamentul infecțiilor gripale A și B (inclusiv porcine și aviare) și alți agenți patogeni ARVI și rotavirus.

Medicamentul inhibă fuziunea dintre capsida virală și membrana celulară a celulei țintă. Acest lucru previne intrarea virală în celula țintă și, prin urmare, o protejează de infecție.

Arbidol (Umifenovir) a fost dezvoltat în URSS de o echipă de oameni de știință de la Institutul Chimic-Farmaceutic de Cercetare Științifică All-Union, Institutul de Radiologie Medicală al Academiei de Științe Medicale a URSS și Institutul Bacteriologic și Diagnostic din Leningrad.

Denumirea comună internațională este Umifenovir. Testele efectuate în URSS și mai târziu în Rusia au arătat că medicamentul are efecte antivirale semnificative.

Arbidol (Umifenovir) prevenirea si tratarea Covid 19 cumpara nootropice romania

De exemplu:  într-o comparație directă cu Tamiflu, s-a demonstrat că Arbidol (Umifenovir) atinge o eficiență similară atât in vitro, cât și într-un cadru clinic.

Arbidol reduce severitatea gripei și ARVI și minimizează incidența complicațiilor.

Administrarea profilactică reduce semnificativ riscul de infecție în cazul contactului cu un pacient cu gripă sau ARVI. Arbidol prezintă efecte modulatoare asupra sistemului imunitar.

Medicamentul stimulează un răspuns imun umoral (creșterea celulelor T, a ajutoarelor T și a celulelor NK), induce producția de interferon și stimulează funcția fagocitară a macrofagelor.

Medicamentul a fost, de asemenea, investigat ca medicament candidat pentru tratamentul hepatitei C.

Clorhidratul de Arbidol este un medicament cu toxicitate scăzută și aproape că nu are efecte secundare. Este rapid absorbit și distribuit în organele și țesuturile corpului. Apoi, este metabolizat în ficat.

Indicații utilizare

  • Prevenirea și tratamentul infecțiilor gripale A și B și ARVI;
  • Ca parte a terapiei complexe a infecției herpetice recurente;
  • Prevenirea complicațiilor infecțioase postoperatorii;
  • Ca parte a terapiei complexe a infecțiilor cu rotavirus.

Medicamentul este inclus in tratarea si prevenirea virusului SARS-CoV-2 cu recomandarea Ministerului Sănătății din Rusia începând cu primăvara anului 2020.

De asemenea, Ministerului Sănătății din Rusia a aprobat introducerea unor modificări care indică activitatea specifică a medicamentului împotriva virusului SARS-CoV-2 în instrucțiunile medicamentului.

Arbidol (Umifenovir) are o bază largă de dovezi de eficacitate. De la dezvoltarea Arbidol, au fost efectuate peste 120 de studii preclinice și clinice ale medicamentului, aproximativ o treime dintre acestea sunt străine (SUA, Australia, China, Franța și alte țări).

Mecanismul de acțiune este descris în mod independent de oamenii de știință din India, Australia, China și Statele Unite.

În plus față de efectul descris anterior al umifenovirului asupra interacțiunii dintre proteina S a virusului și receptorul celular uman ACE2, oamenii de știință de la Centrul pentru Terapie Moleculară și Dezvoltare a Medicamentului din Shanghai, împreună cu oameni de știință de la Departamentul de Chimie al Universității din New York, au descoperit un nou gol molecular în structura SARS-CoV-2 pe care Arbidol (Umifenovir) îl poate folosi pentru a suprima virusul.

Cercetare publicată în revista Nanoscale a Societății Regale de Chimie din Marea Britanie.

Proteina Mpro este un element esențial în ciclul de viață al virusului, oferind formarea unei enzime care reproduce noi copii ale virusului. Când este blocat, SARS-CoV-2 încetează să se înmulțească.

Oamenii de știință din China și SUA au descoperit că molecula de Umifenovir (Arbidol) se leagă de una dintre proteinele Mpro ale coronavirusului și, datorită inelului benzenic al moleculei, inhibă funcționarea structurii Mpro.

Unul dintre cele mai importante studii efectuate conform tuturor canoanelor medicinei bazate pe dovezi, studiul dublu-orb, controlat cu placebo, a arătat eficacitatea Arbidol.

Rezultatele sale au fost publicate în cel mai cunoscut jurnal medical din Rusia „Arhiva terapeutică”.

Un studiu farmaco-epidemiologic la scară largă al EGIDA-2020 a fost finalizat în septembrie.

În timpul studiului din 2020–2021 a fost efectuată o analiză retrospectivă a evoluției diferitelor infecții respiratorii (gripa, ARVI, COVID-19) la pacienții internați în timpul pandemiei de coronavirus.

Arbidol (Umifenovir) prevenirea si tratarea Covid 19 cumpara nootropice romania

Cercetătorii au analizat 2416 cazuri de pacienți din 19 regiuni ale Rusiei și au descoperit că Arbidol a prezentat avantaje în influențarea duratei bolii în comparație cu alte medicamente antivirale, precum și în comparație cu absența terapiei antivirale.

Rezultatele complete ale studiului au fost publicate în revista Therapeutic Archives în noiembrie 2021.

De unde cumparam Arbidol (Umifenovir)

La Nootropice Romania dorim sa informam publicul de multitudiea suplimentelor nootropice, de data aceasta o sa facem cateva exceptii cu acest medicament devenit celebru si alte cateva despre care urmeaza sa scriem !

Arbidol (Umifenovir) poate fi achizitionat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.