Pramistar un remediu nootropic consacrat

Pramistar este un nume de marcă pentru medicamentul nootrop Pramiracetam.

Pramistar este comercializat ca remediu nootrop, prescris adulților cu tulburări de memorie, sindrom psihoorganic, depresie rezistentă la tratament sau labilitate emoțională.

Acest medicament a fost, de asemenea, utilizat clinic în unele țări pentru a trata leziunile cerebrale și tulburările cognitive precum boala Alzheimer, boala Parkinson și demența senilă.

Fiecare pastilă conține 600 mg de ingredient activ Pramiracetam, despre care se crede că îmbunătățește motivația, funcția cognitivă, memoria și învățarea.

Pramistar se presupune că stimulează memoria pe termen scurt, vasodilatația și afectează medierea neuropeptidelor. Poate funcționa prin creșterea activității colinergice în hipocamp.

În acest articol, vom analiza cercetările din spatele efectelor Pramistar, cum este utilizat, informațiile despre siguranță și beneficiile Pramistar și de unde să cumpărați Pramiracetam online.

Pramistar ( pramiracetam)

Potrivit prospectului distribuit cu acest medicament, Pramistar este utilizat în tratamentul tulburărilor de concentrare și memorie.

A fost folosit pentru a trata simptomele legate de degenerarea celulelor nervoase sau patologiile care afectează vasele de sânge din creier. Aceste simptome se pot prezenta la pacienții vârstnici și la persoanele care suferă de leziuni cerebrale traumatice.

Ingredientul activ din acest medicament este Pramiracetam, despre care se crede că îmbunătățește memoria și capacitatea de învățare. Această substanță este, de asemenea, luată ca supliment nootrop de către persoanele care doresc să-și îmbunătățească funcția cognitivă.

Pramiracetam este un derivat solubil în grăsimi al Piracetam, care este compusul părinte al familiei racetam de nootropice. Piracetam are o grupare amidă în structura sa chimică, Pramiracetam are o grupă dipropan-2-ilaminoetil.

Ca urmare a acestei schimbări, are o biodisponibilitate mai mare și un transport mai bun peste bariera hemato-encefalică în comparație cu Piracetam. Aceasta înseamnă că sunt necesare doze mai mici pentru a produce efecte.

Din punct de vedere anecdotic, se spune că Pramistar promovează concentrarea intensă și motivația, făcând mai ușoară îndeplinirea sarcinilor lungi și anevoioase fără distragerea atenției. Recenziile utilizatorilor spun că mărește claritatea mentală, îmbunătățește nivelul de energie și promovează o dispoziție pozitivă.

Nu toată lumea experimentează beneficii în urma luării acestui medicament nootrop. Unii descriu efecte secundare, cum ar fi tocirea afectiva, oboseala, iritabilitatea și lipsa de empatie pentru ceilalți.

Există cercetări limitate disponibile cu privire la efectele Pramistar asupra oamenilor. Deși există unele studii clinice, dimensiunile eșantioanelor utilizate tind să fie mici. Sunt necesare mai multe studii pentru a evalua eficacitatea acestui medicament pentru tratarea afecțiunilor neurologice.

 

Pramistar un remediu nootropic consacrat

Cum actioneaza

Mecanismul principal de acțiune al Pramistar este creșterea HACU, care înseamnă absorbția de colină cu afinitate ridicată.

Colina este elementul principal în producerea de acetilcolină – un neurotransmițător care este implicat în semnalizarea excitatoare între neuroni și care joacă un rol în învățare, memorie, raționament și controlul atenției.

Prin creșterea absorbției de colină în neuroni, Pramistar poate crește sinteza actilcolinei în creier. S-a demonstrat că, crește activitatea colinergică și crește turnover-ul acetilcolinei la terminalele nervoase din hipocamp.

Hipocampul face parte din creier, implicat în formarea memoriei pe termen lung, consolidarea și codificarea memoriei. Cercetările la șobolani arată că acest medicament poate îmbunătăți performanța memoriei pe termen lung la o sarcină a brațului radial.

Cercetările arată, de asemenea, că acest medicament poate crește nivelurile de oxid nitric sintazei (NOS) în cortexul șobolanului. Oxid nitric sintază este enzima care sintetizează oxidul azotic, care acționează ca un vasodilatator (dilatarea vaselor de sânge din creier).

Poate contribui la creșterea fluxului sanguin, a absorbției de glucoză și a livrării de oxigen către țesutul creierului, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sănătății celulelor neuronale, precum și asupra metabolismului energetic.

Studiile care au implicat șobolani demonstrează că unele dintre efectele Pramistar sunt mediate de glandele suprarenale, care sunt glande endocrine care produc hormoni, inclusiv adrenalină, aldosteron și cortizol. Acest lucru poate explica de ce mulți utilizatori raportează niveluri mai ridicate de vigilență, stare de veghe și concentrare atunci când iau Pramistar.

Alte studii au descoperit că Pramiracetamul afectează funcția EEG la șobolanii în vârstă, restabilind profilele undelor cerebrale ca cele observate la animalele mai tinere. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege acest efect.

Cum se utilizeaza

Dacă vi s-a prescris Pramistar 600 mg comprimate, luați acest medicament conform instrucțiunilor oferite de medicul dumneavoastră.

Prospectul pentru pacient al producătorului recomandă un comprimat la fiecare 12 ore, să nu depășească 2 comprimate pe zi. Aceasta oferă un interval de dozare cuprins între 600 și 1200 mg pe zi.

Ca medicament inteligent sau amplificator cognitiv, mulți utilizatori vor lua doze mai mici de pramiracetam între 200 – 600 mg pe zi.

Cercetătorii au arătat că există o fereastră terapeutică în dozele acestui compus care produc efecte benefice. Dozele prea mari sau prea mici nu vor produce efecte.

Potrivit producătorului, un efect semnificativ clinic va fi observat numai după 5-8 săptămâni de tratament cu acest agent nootrop.

În recenziile anecdotice ale utilizatorilor, Pramiracetam este considerat unul dintre nootropicele cu cea mai rapidă acțiune. De asemenea, are un timp de înjumătățire mai lung, între 5-7 ore.

Pramistar un remediu nootropic consacrat

Pramistar este solubil în grăsimi și trebuie luat cu alimente sau cu un fel de sursă de lipide, cum ar fi laptele sau uleiul de pește. Acest lucru va asigura că este absorbit corespunzător din tractul gastro-intestinal.

Dacă utilizați pudră generică de Pramiracetam, fiți conștienți de faptul că pulberea are un gust extrem de amar. Se recomandă încapsularea pudrei sau achiziționarea de pastile orale pentru a evita acest gust neplăcut.

De unde cumparam Pramistar (pramiracetam)

Comprimatele Pramistar 600 mg sunt vândute ca medicament pe bază de rețetă în unele țări din Europa, inclusiv Letonia și Lituania.

Pramistar (pramiracetam) poate fi cumparat online de aici !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.