Keltican: refacerea fibrelor nervoase deteriorate

Durerea neuropatică este rezultatul unei leziuni al țesutului nervos. Poate fi din cauza unei disfuncții a sistemului nervos, a părții sale centrale sau periferice. Cumpărați complexul Keltican pentru a lupta împotriva sindromului dureros periferic.

Conține aditivi biologic activi care acționează ca „blocuri” ale celulelor și structurilor și sunt implicați în procesele metabolice și reparatorii.

Complexul Keltican demonstrează capacitatea de a restabili fibrele nervoase afectate, de a proteja împotriva noilor leziuni ale sistemului nervos și de a preveni distrugerea în continuare a tecii de mielină și creșterea simptomelor de neuropatie.

Suplimentul conține o serie de elemente structurale importante:

  • Uridină monofosfat este o nucleotidă pirimidină naturală, un activator al diferitelor procese enzimatice. Este important pentru metabolismul carbohidraților și fosforului. Pătrunzând în celulă, acest ingredient activ al complexului Keltican este transformat în derivați polifosfati ai uridinei, care sunt activi în procesul de regenerare a nervilor periferici deteriorați, care ajută la îmbunătățirea structurii țesutului nervos și la reducerea intensității durerii.
  • Acidul folic este o formă naturală a vitaminei B9. Este necesar pentru maturarea și creșterea celulelor, replicarea ADN-ului, sinteza aminoacizilor și funcționarea normală a sistemului circulator și imunitar. Oferă o scădere a nivelului de homocisteină și, ca urmare, reduce riscul apariției cheagurilor de sânge, plăcilor aterosclerotice și a dezvoltării bolilor vasculare periferice. Acidul folic a fost obținut pentru prima dată din frunzele verzi de spanac în 1941, când medicii căutau un remediu pentru anemie. Este produsă în cantități mici de microflora umană, dar cea mai mare parte provine din exterior.
  • Vitamina B12 participă la reacțiile enzimatice și interacționează îndeaproape cu acidul folic. Este important pentru sinteza elementelor din sânge, componente proteice ale acizilor nucleici; normalizează metabolismul grăsimilor, procesul de regenerare a pielii și se știe că întărește mușchiul inimii. Contribuie la prevenirea transmiterii afectate a impulsurilor între mușchi și creier. Vitamina B12 este conținută în principal în produse de origine animală, ficat, carne, caviar, produse lactate. Aportul suplimentar de suplimente alimentare care conțin această vitamină este recomandat vegetarienilor și persoanelor care nu consumă produse lactate.

Keltican refacerea fibrelor nervoase deteriorate cumpara nootropice romania

Efectele complexului Keltican :

  • Accelerarea reparării nervilor afectați;
  • Inhibarea distrugerii fibrelor nervoase, regenerarea elementelor membranare și proiecția cilindrică a neuronilor;
  • Se observă îngroșarea stratului mielinic și o creștere semnificativă a ariei axonilor după o administrare de 60 de zile de Complex Keltican;
  • O creștere a vitezei de transmitere a semnalului celular este observată la 40 de zile după începerea administrării Keltiсan (conform rezultatelor unui studiu);
  • Scaderea senzației de durere și restabilirea funcțiilor afectate în bolile degenerative ale articulațiilor se observă în decurs de 3 săptămâni de la administrarea regulată a suplimentului. Studiile au arătat o scădere clară a intensității durerii, furnicături, amorțeală și a senzației de curent care trece prin corp, după 2 luni de utilizare a Complexului Keltican;
  • Se observă o nevoie redusă de medicamente concomitente – analgezice opioide, antiinflamatoare nesteroidiene, paracetamol, antidepresive. Mulți pacienți reduc de două ori doza de AINS (medicamente antiinflamatoare nesteroidiene).

De unde cumparam ?

Complexul Keltican poate fi achizitionat online de aici !

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.