Sfaturi de imbunatatire a concentrarii cu suplimente si alimente

Cauti cele mai bune cai pentru ati imbunatati puterea de concentrare cu pastile sau tonice ? Am parcurs un drum lung in interegerea proceselor chimice din spatele concentrarii mentale. Acum este mai usor ca niciodata pentru a indica exact suplimentele de care aveti nevoie pentru a impulsiona concentrarea. Dar, in plus fata de un creier bun datorita unui regim pe baza de vitamine, puteti creste, de asemnea, puterea de concentrare prin dieta, anumite tipuri de exercitii si alte alegeri in stilul de viata.Să revedem cele mai bune metode pentru a spori concentrare și de a îmbunătăți funcția cognitivă generală, folosind toate metodele disponibile pentru tine. În plus, vom recomanda cele mai bune suplimente de concentrare juridice de pe piață astăzi.

Yoga este una dintre cele mai vechi discipline din lume cunoscute pentru dezvoltarea concentrari mentale. In timp ce majoritatea oamenilor stiu yoga de azi ca o modalitate de tonifiere a muschilor, se spune ca intentia initiala a fost pur si simplu de a instrui oamenii sa stea in continuare si sa se concentreze. Toate pozitiile din yoga antreneaza concentrarea, care este necessara pentru controlul unor anumiti muschi.

suplimente cognitive nootropice romaniaAcum, Neurologii sugerează că există un proces chimic care lucrează în tandem cu yoga pentru a crea stări de concentrare. Vipassana, care se referă la orice practică de respirație a fost demonstrata ca elibereaza acetilcolina si dopamina in creier.
Acetilcolina mareste cresterea si sensibilitatea structurilor neuronale, cum ar fi sinapse si neuroni, în timp ce dopamina oferă un sentiment de energie mentală și de concentrare.

Cresterea concentrarii prin meditatie

Meditația este practica de a calma intenționat mintea. Există multe tradiții spirituale și practice care folosesc diferite forme de meditație, dar toate acestea caută să reducă la tăcere gândurile haotice. Imbunatatirea puterii de concentrare poate fi mai puțin mistică, și mai mult cu bazele în chimia creierului. Meditația reglementează activitatea undelor alfa, impulsurile electrice din tesutul neural. Există multe remedii populare pe baza de plante care pot crește puterea de concentrare.

Adevarata cheie a meditatiei este din nou neuroplasticitatea. De-a lungul timpului, gândurile repetitive au creat modele fizice reale in tesutul cerebral. Pentru obișnuiti suferinzi de anxietate, aceste modele pot crea un ciclu de distragere a atenției, ceea ce face concentrarea foarte dificila. Dar un creier cu condiții “plastic”, adică capacitatea de a dezvolta și de a se adapta în timp, va fi mai puțin probabil să cadă în orice modele fizice. Acest lucru duce la un control mai bun asupra a ce se gandeste mintea. În loc de suplimente, gândurile calme repetitive asociate cu meditație creaza modele clare.

noopept

Dieta si concentrare
Alimentele pe care le mancam joaca un rol important in funtia creierului, de-a lungul vietii noastre. Creierul uman s-a adaptat de la generatie la alta si a adunat tot ce are nevoie pentru pentru toate funcțiile sale chimice din surse alimentare

Acetilcolina nu poate traversa bariera hemato-encefalică pe cont propriu, astfel încât colectarea colinei de la alimente si suplimente este singura modalitate de a menține nivelul acestui produs chimic vital echilibrat. Creveți, ouă, carne de pui, ton, somon, și unele verdeturi sunt toate surse bune de colină. Cu toate acestea, scăderea normală a nivelului de colina odata cu inaintarea in varsta face ca pastrarea nivelului de colina din alimente imposibila.

Din acest motiv, mulți oameni iau un supliment de zi cu zi cum ar fi colinergic CDP colina, sau un racetam-stimularea acetilcolină ca Piracetam. Acest lucru este deosebit de important pe masura ce imbatranim. Aceste suplimente nu pot fi de uz casnic încă, dar ele sunt destul de ușor de cumperat și sunt vitaminele necesare pentru creier.

alpha gpc

Cel mai faimos notropic este racetams Această clasă de compuși cresc activitatea neurotransmițătorului acetilcolinic din creier. Unul dintre cel mai puternic membrii al acestei clase, Pramiracetam, joaca un rol vital in functiile cognitive, cum ar fi de memorie si sa se concentreze in hipocampus, mai ales atunci când este combinat cu colină.

suplimente concentrare nootropice romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.