Ce este DMAE ? Utilizare, Efecte, Comentariile utilizatorilor

DMAE (Dimetilaminoetanol) este un compus organic, care este produs în mod natural în creierul uman, putand fi gasit si in alimente cum ar fi  peștele (hamsii, somon și sardine). DMAE este considerat a fi un aminoacid și indeplineste un număr de funcții diferite in tot corpul. Ca nootropic, este strâns legat de colina, dar datorita structurii chimice ușor diferite traversează bariera hemato-encefalică mult mai ușor. Multe persoane interesate de stimularea intelectului  lor vor lua DMAE in loc de colină bitartrat, deoarece acesta oferă o vizibila imbunatatire a abilitatilor cognitive. În zilele noastre, mai multe persoane folosesc Centrophenoxine care este o versiune îmbunătățită a DMAE cu efecte similare, dar mai puternice.

DMAE și colina sunt foarte asemănătoare cu excepția faptului că DMAE are doar 2 molecule de metil atașate la molecula de azot in timp ce colina are 3. Aceasta înseamnă că DMAE traversează ușor bariera hemato-encefalică în timp ce multe forme ale colinei dispun de transport scăzut la nivelul acestei  bariere. După ce DMAE intra in celulele creierului, acesta este convertit în acetilcolină. Acest nou produs chimic format este un neurotransmitator puternic, care are un rol important într-un număr de diferite procese mentale, cum ar fi formarea de memorie si invatare. Acetilcolina este considerată a fi unul dintre cei mai de sustinere neurotransmițătorii pentru formarea de noi conexiuni intre neuroni si pentru plasticitatea creierului.

Așa cum 90% din populatia generala este considerata ca are un deficit de substante nutritive necesare pentru a face acetilcolina, acest procent poate fi chiar mai mare în rândul grupurilor  de populație, cum ar fi in randul persoanelor in varsta. Ca atare, administrarea de suplimente de acetilcolină este adesea necesara pentru a asigura funcționarea optimă a creierului. DMAE este una dintre cele mai bune alegeri pentru cresterea nivelului de neurotransmitatori, conducând astfel la memorie sporită, cognitie, raționament, concentrare și abilități de învățare. Centrophenoxine, care este sintetizat din DMAE, este considerat chiar mai bun și este folosit pentru a repara leziuni ale creierului așa cum se prezinta la pacientii de Alzheimer  și la supravietuitorii de accident vascular cerebral.

DMAE, nootropice suplimente cognitive pret cumpara Centrophenoxine

DMAE este de asemenea cunoscut că se leagă de fosfolipidele de la nivelul creierului. În această calitate, o cantitate mare de supliment este încorporată în membranele nervoase prezente in creier. Acest tip de actiune este considerat de asemenea a fi responsabil pentru a acționa ca un anti-oxidant, si de a ajuta la imbunătățirea sanatatii creierului si a celei  neuronale. DMAE creste fluiditatea și permeabilitatea membranelor nervoase, asigurându-se ca ele absorb nutrienții necesari  și ca elimina produsele nedorite afara. Fluiditatea membranei celulare scade pe masura ce imbatranim, dar DMAE poate fi capabil de a inversa sau de a preveni acest semn de îmbătrânire de la aparitia sa.

DMAE Beneficii:
Există numeroase beneficii care au fost asociate cu suplimentele DMAE. Aceastea includ stări emoționale îmbunătățite, cresterea energiei și vigilenței. Aceasta este, probabil datorită eficienței sporite a celulelor nervoase din creier pentru a comunica una cu alta. Folosind DMAE sau deanol a fost, de asemenea dovedit  ca provoaca senzatii de calm și o reducere a nivelului de stres și de anxietate. Studii de succes au constatat ca DMAE de fapt a avut un efect anti-anxietate asupra elevilor  în timpul examenelor.

Mulți utilizatori de asemenea, sesizeaza  imbunatatiri de memorie atunci când iau pastile deanol sau pulbere. Acest lucru este probabil din cauza nivelurilor crescute de acetilcolina pentru care suplimentul  este cunoscut  ca le produce. Acest neurotransmitator puternic poate crește rata de formare a memoriei în creier, creșterea capacității de învățare și chiar prelungi durata de atenție si concentrare. Există dovezi care sugerează că acest supliment poate fi eficace pentru persoanele cu deficiente cognitive, cum ar fi dificultati la invatare, declinul cognitiv asociat cu vârsta sau chiar tulburare de deficit de atenție.

dhm, cumpara nootropice romania suplimente cognitive pret

Un alt beneficiu interesant și destul de unic a DMAE este pentru inducerea starii cunoscute sub numele de,, vise lucide”. Când visati lucid, sunteți conștient de faptul ca visati și puteti controla acțiunile care se întâmplă în visul în sine. Acest lucru este cunoscut pentru îmbunătățirea creativitatii, rezolvarii  problemelor, gândirii asociative, și chiar a starii de spirit. Multe persoane se angajeaza în ,,visarea lucida,,în scopuri recreative sau doar pentru plăcerea personală. Alții consideră  a fi deosebit de eficient pentru  competiții sportive sau alte activități care necesită concentrare intensa.

DMAE este de asemenea cunoscut pentru a îmbunătăți tonusul pielii și fermitatea, in plus ofera o serie de beneficii anti-îmbătrânire. DMAE este utilizat de fapt în mai multe tipuri diferite de produse de îngrijire a pielii. Aceasta va ajuta pielea ta pentru a arata mai tanara si fara pete, în timp ce reduce inflamatiile. Unul dintre modurile in care acesta actioneaza este  incetinind producția de acid arahidonic, care este unul dintre principalele produse chimice care duce la aparitia ridurilor si a altor semne de imbatranire a pielii.

DMAE Dozaj:
DMAE este folosit pentru o mare varietate de scopuri și în contexte diferite. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va exista o gama larga de doze care se vor lua în considerare. Pentru majoritatea oamenilor, acest lucru înseamnă demararea cu o doză de aproximativ 150 mg pe zi. Desigur, doze la fel de mari ca cele de 750 (și chiar mai mult în anumite situații) mg au fost utilizate pe baza efectelor dorite.În general, veți dori să începeti cu cea mai mică doză care da rezultate. În cele mai multe cazuri, acest lucru va însemna doza în jurul valorii de 150 mg sau mai mult chiar. Creșteti  această  doză odată ce sunteți sigur despre cum afectează chimia corpului dvs.

Efecte secundare DMAE
DMAE este considerat a fi un supliment foarte sigur, atâta timp cât acesta se administrează în doze rezonabile. Cu toate acestea, există unele contraindicații.Persoanele care au forme bipolare de depresie, epilepsie, boala Parkinson,si/ sau tulburări convulsive nu ar fi buni candidati pentru DMAE. În plus, femeile care sunt insarcinate sau care alapteaza nu ar trebui să se gândească la a lua acest supliment dacă nu au aprobarea medicului lor sau a unui alt cadru medical calificat.

Efectele secundare care au fost de obicei asociate cu DMAE includ probleme gastrointestinale, hipertensiune arterială, iritabilitate, confuzie, somnolență, depresie moderată, și, uneori, un miros ciudat al corpului. Mirosul este, de obicei similar cu cel al peștelui și este un produs al descompunerii  colinei.

unifiram nootropice romania pret cumpara suplimente cognitive

DMAE Evaluare:
DMAE este un supliment nootrop care poate fi folosit  de către diferite persoane. Este remarcat pentru creșterea energiei, atenției,concentrării  și pentru îmbunătățirea starii de spirit. Ca un precursor al acetilcolinei și o sursă de colină, poate contribui la creșterea plasticitatii sinaptice si la o mai buna intretinere a celulelor creierului. Suplimentele DMAE poate fi eficace pentru imbunatatirea memoriei, mai ales atunci când sunt luate împreună cu Piracetam sau Noopept. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai puternic, cu un impuls mai mare asupra concentrarii și motivației, incercati Centrophenoxine care este o versiune îmbunătățită a DMAE.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.