Modafinil – Cresterea consumului de medicamente inteligente

Modafinil – Cresterea consumului de medicamente inteligente

Secretul exploatarii genetice este gasirea de trucuri si instrumente care provoaca un impact mare, cu un efort foarte mic. Ii puteti spune lenea “iluminata” sau urmarirea neincetata a perfectiunii. Este timpul sa vorbim despre Modafinil, un medicament inteligent care imbunatateste performanta si apartine unei game ce exploreaza trucurile de care discutam mai sus. Acest articol impartaseste experienta mai multor persoane ce utilizeaza Modafinil, inclusiv a utilizatorii ce o fac pentru prima oara, precum si parerea unui inginer biomedician, care, ca si mine, este un utilizator de lunga durata al Modafinilului. Cititi pana la capat avertismentele.

Ce este modafinilul?
Modafinilul este un medicament inteligent, de asemenea cunoscut sub numele de nootrop. Iti imbunatateste functia cognitiva in diverse moduri ce le vom descoperi in randurile urmatoare. Exista o mare varietate de medicamente inteligente, insa modafanilul se afla intr-o clasa proprie deoarece:
Nu este un stimulant. Modafinil actioneaza ca un stimulant, dar de fapt este un eugeroic – un agent ce provoaca starea de veghe. Nu te face sa fii mai rapid sau agitat cum fac majoritatea stimulentelor clasice. Modafinil nu are un impact puternic sau absent asa cum multe medicamente inteligente au.
Nu creaza depedenta. De fapt, Modafinil ii ajuta pe oameni sa scape de dependente. Are foarte putine efecte adverse, spre deloc. Modafinil este foarte sigur in utilizare. Mi-am spart creierii cu neurofeedback atat de mult incat nu vad prea mult un beneficiu al Modafinilului acum, dar am utilizat timp de 10 ani, zilnic, fara a vedea vreo problema sau un efect advers in toata aceasta perioada.
Functioneaza foarte bine. Ai vazut vreodata filmul “Limitless” (Fara limite) cu Bradley Cooper? Acesta se bazeaza pe Modafinil. Acest lucru va ofera o procesare mentala supraumana, cu putine dezavantaje, spre deloc.

Cum va imbunatateste Modafinilul performanta creierului si starea de spirit.
Spre deosebire de unele medicamente inteligente, exista o multime de dovezi care sustin efectele Modafinilului.
S-a demonstrat ca va creste rezistenta la oboseala si imbunatateste starea de spirit. La adultii sanatosi, Modafinil imbunatateste “nivelele de oboseala, motivatia, timpul de reactie si vigilenta”.
Un studiu publicat de Universitatea din Cambridge a constatat ca Modafinil este eficient in reducerea “raspunsului impuls”, cum ar fi deciziile proaste, nepotrivite.
Modafinil imbunatateste chiar si functia creierului la doctorii ce nu reusesc sa aiba parte de suficienta odihna, somn.
Exista unele dovezi ca Modafinil ii ajuta pe cei cu un IQ mai mic, dar dupa ani de experienta in utilizare (si de imbunatatire a IQ-ului meu), nu simt ca ar fi asa.

Este sigur Modafinilul?
Modafinil nu creaza dependenta. Cu toate aceastea, exista riscul de abuz – unii oameni il folosesc pentru a ramane de veghe prea mult timp, ceea ce, cel mai probabil va crea stari de rau si te poate imbolnavi.
Exista o afectiune extrem de rara (aproximativ 5 cazuri la un milion de persoane), denumita SJS sau sindromul Stevens-Johnson, in care persoanele cu susceptibilitate genetica pot dezvolta o eruptie cutanata periculoasa, ce iti poate pune viata in pericol.

Cum se administreaza Modafinil
Pentru cei mai multi oameni sanatosi, 30-50 mg de Modafinil este suficient. Efectul sau dureaza 6-8 ore; luati dimineata, cu sau fara alimente.

Modafinil este un medicament ce se elibereaza pe baza de reteta medicala dar poate fi achizitionat online din tarile unde nu este restrictionat !

Modafinil se comercializeaza sub numele de Modalert , Waklert , Modvigil .

Este important sa cumparati de la un magazin online de incredere altfel riscati sa cumparati cu totul altceva.

Alternative la Modafinil

Nu oricine risca sa ia un medicament cu prescriptie doar pentru cunoastere. Racetamurile si microdozele de nicotina ofera avantaje similare cu modafinilul.
Daca doriti sa incercati nootropice, mai jos aveti o lista cu suplimentele alternative la modafinil:

-Fldrafinil

Fladrafinil (CRL-40,941), comercializat în Franța și în alte parti ale Europei sub denumirea comercială Olmifon, este un agent de crestere a starii de atentie si concentrare strâns legat de adrafinil și modafinil. Fladrafinil este un derivat sintetic real al adrafinilului. Comparativ cu rudele sale, este mult mai puternic și este folosit în mod obișnuit pentru a ușura somnolența excesivă și pentru a îmbunătăți atenția. În comparație cu adrafinil, fladrafinil reduce agresivitatea, așa cum se arată în studiile efectuate pe animale. Fladrafinil este mai eficient decât adrafinilul și este de aproximativ 4 ori mai puternic decât adrafinilul.

FLADRAFINIL romania cumpara

-Flmodafinil

Flmodafinil este un supliment eugeroic cu o structură moleculara similară cu Modafinil. Este un derivat de fluor dublu al Modafinilului, de unde și numele acestuia, Flmodafinil este mult mai biodisponibil și intră rapid în circulație. Ajută utilizatorii să-și mărească motivația, memoria și să devină mai vigilenți chiar și atunci când sunt foarte obosiți. Flmodafinil este de până la 4 ori mai eficace decât modafinilul și de până la 20 de ori mai eficace decât adrafinilul. Acesta poate fi utilizat pentru a trata probleme de dispoziție și probleme de somn. Numele său tehnic este CRL-40, 940.

FLMODAFINIL romania cumpara

-Adrafinil

Adrafinil face parte dintr-o clasa de medicamente cunoscute ca Eugeroice. Acesti compuși au grija de insomnii și stările mentale, dar au efectele secundare ale psihostimulentelor obisnuite. Adrafinil afecteaza sistemul adrenergic prin stimularea hormonilor catecolaminelor, cum ar fi adrenalina, noradrenalina și dopamina. Nu numai ca acesti hormoni creaza raspunsuri de lupta sau de evadare în organism, ele sustin, de asemenea o atentie sporita, motivație și rezistență mentală. Adrafinil este pre-cursorul modafinilului în organism. În timp ce acesta a fost anterior prescris în mod oficial ca un tratament pentru narcolepsie, Adrafinil a câștigat popularitate ca un supliment nootropic pentru imbunatatirea functiei cognitive și încurajarea abilităților de concentrare intensă în randul pacientilor.

adrafinil cumpara nootropice romania suplimente cognitive pret

-Fenilpiracetam/Phenylpiracetam

Phenylpiracetam a fost sintetizat prin adăugarea unei molecule fenil la structura chimică a Piracetamului. Această modificare l-a făcut mult mai biodisponibil decât precursorul sau și cu o potenta de 60x mai mare. Este un modulator pozitiv al receptorilor sinaptici ai acetilcolinei și ai glutamatului și poate fi capabil să crească densitatea receptorilor NMDA din hippocampus. Acești receptori sunt parte integrantă a procesului de potențare pe termen lung, care este modul în care amintirile sunt stocate ca conexiuni intre neuroni. Phenylpiracetam creste, de asemenea, nivelurile de dopamina si noradrenalina în creier, care conferă o mai buna starea de spirit cat si consolidarea și stimularea mentală. Acesta este descris ca fiind benefic la consolidarea memoriei si la performanta fizica.

Phenilpiracetam cumpara nootropice romania pret suplimente

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.