FLAMODAFINIL

Flmodafinil este un supliment eugeroic cu o structura moleculara similara cu Modafinil. Este un derivat de fluor dublu al Modafinilului, de unde si numele acestuia, Flmodafinil este mult mai biodisponibil si intra rapid în circulatie.

Ajuta utilizatorii sa-si mareasca motivatia, memoria si sa devina mai vigilenti chiar si atunci când sunt foarte obositi. Flmodafinil este de pâna la 4 ori mai eficace decât modafinilul si de pâna la 20 de ori mai eficace decât adrafinilul.

Acesta poate fi utilizat pentru a trata probleme de dispozitie si probleme de somn. Numele sau tehnic este CRL-40, 940.

EFECTE SECUNDARE
În mod ironic, desi Flmodafinil este utilizat pentru a trata unele probleme de somn, un efect secundar comun este insomnia.

O doza prea mare de Flmodafinil poate determina agitatie si energie nervoasa, ceea ce poate face foarte dificil somnul.

Trebuie sa va asigurati ca începeti cu o doza mica si sa cresteti constant pentru a gasi doza optima pentru dumneavoastra. Vârsta, greutatea si conditia fizica vor modifica efectul pe care îl are asupra dumneavoastra acest supliment.

CUM FUNCTIONEAZÃ?
Flmodafinil functioneaza aproape în acelasi mod ca Modafinil. Aceasta creste histamina, cunoscuta pentru rezistenta la somnolenta.

De asemenea sporeste dopamina, norepinefrina, glutamatul si orexina, care lucreaza împreuna pentru a îmbunatati starea de veghe si vigilenta.

BENEFICII
Beneficiile Flmodafinil dureaza între 7 si 8 ore daca luati doza zilnica recomandata. Este un medicament foarte util pentru persoanele care se lupta sa se concentreze.

Îi ajuta pe utilizatori cu claritate mentala si concentrare, care este de mare avantaj pentru cei care sufera de ADHD. Este, de mare folos pentru cei care se straduiesc sa-si îmbunatateasca performantele.

Pentru a ramâne concentrata pe parcursul examinarilor si perioadelor de studiu lung, uneori este nevoie de putin ajutor si Flmodafinil este un mod incredibil de eficient de a face acest lucru.

Flmodafinil creste, de asemenea, sentimente de motivatie, care sunt esentiale pentru a obtine cele mai bune rezultate pe care le puteti obtine în domeniul ales, fie ca sunteti la facultate, de lucru sau în sala de gimnastica.

De asemenea, ajuta la stabilirea unor ritmuri bune de dormit. Este esential sa va odihniti bine daca doriti sa va îndepliniti cel mai bine. În cele din urma, la cei care se simt prost, Flmodafinil va poate ajuta.

Utilizatorii raporteaza ca starea lor de spirit devine mai regulata dupa utilizarea Flmodafinil.

FLMODAFINIL romania cumpara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.