FLADRAFINIL

Fladrafinil (CRL-40,941), comercializat în Franta si în alte parti ale Europei sub denumirea comerciala Olmifon, este un agent de crestere a starii de atentie si concentrare strâns legat de adrafinil si modafinil.

Fladrafinil este un derivat sintetic real al adrafinilului. Comparativ cu rudele sale, este mult mai puternic si este folosit în mod obisnuit pentru a usura somnolenta excesiva si pentru a îmbunatati atentia.

În comparatie cu adrafinil, fladrafinil reduce agresivitatea, asa cum se arata în studiile efectuate pe animale. Fladrafinil este mai eficient decât adrafinilul si este de aproximativ 4 ori mai puternic decât adrafinilul.

Fladrafinil actioneaza prin stimularea usoara a sistemului nervos central. Este folosit de persoanele care doresc sa evite oboseala, cum ar fi lucratorii de noapte sau altii care trebuie sa ramâna treji si alerti pentru perioade lungi de timp.

EFECTELE SECUNDARE ALE FLADRAFINILULUI
Cele mai frecvente reactii adverse raportate ale Fladrafinilului includ greata, diaree, ameteli, pierderea apetitului, cefalee si hipertensiune arteriala.

INSTRUCTIUNI DE DOZARE / UTILIZARE RECOMANDATE
Un incepator ar trebui sa porneasca cu 30 pâna la 80 de miligrame la fiecare 16 ore. Doza trebuie crescuta încet pâna la atingerea optimului, dar sa nu depasesca 200 miligrame pe zi.

Exista înca foarte putine dovezi privind eficacitatea sa asupra oamenilor.
Utilizarea pe termen lung a Fladrafinilului poate duce la insomnie.

FLADRAFINIL romania cumpara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.